Alla hjärtans dag smycken från A-Hjort

I år, mer än någonsin, har vi alla visat behovet av lite extra kärlek och uppmärksamhet från dem vi älskar - och här är Alla hjärtans dag en uppenbar chans att visa din kärlek med ett personligt smycke och en vacker personlig hälsning.

Nyla örhängen från Maanesten 

På A-Hjort packar vi dina smycken vackert i originalsmycken och i en vacker presentförpackning.
Vi bifogar gärna ett personligt kort där vi skriver din egen speciella kärlekshälsning till någon du bryr dig om - och du bestämmer själv texten när du beställer online.

När vi försiktigt har förpackat din gåva skickar vi den till vart du vill. Du kan skicka direkt till presentmottagaren, hem till din egen ytterdörr eller till en paketaffär precis den plats i landet du önskar.

Nedan ger Anne Hjort sina bästa bud på årets Alla hjärtans dag-gåvor från A-Hjort:

Personliga hängen är alltid en bra idé för Alla hjärtans dag.

Du kan blanda 2-3 hängen som du tycker passar personen och sedan sätta dem på en av våra A-Hjort ankarkedjor - här på bilden är det t.ex. et brev och hjärthängsmycke från Enamel Copenhagen.

Ett annat vackert och personligt bud på en smyckesgåva till Alla hjärtans dag är att ge personen stjärntecknet som en gåva. För att göra det extra sött kanske du vill skriva lite på det personliga kortet om vad som exakt kännetecknar just den personen med det stjärntecknet.

Poppy örhängen från Maanesten är superromantiska och feminina.

En vacker presentuppsättning är också en riktigt bra alla hjärtans dag-gåva - jag har satt ihop mina favoritblandningar och du sparar alltid 20% på dem.

Här ser du till exempel Anne's Favorites 1, Sunkissed med de populära Paloma-örhängen från Maanesten, det finaste Therese-halsbandet från Pernille Corydon och A-Hjorts eget armband Kiss- och Zircons Armband.

I Love You halsband från Enamel Copenhagen - säg det med kärlek.

Melissa Bentsen ring från Sistie - mjuka feminina former.

Harpa-halsband från Maanesten - drömmande skönhet.

Little Love armband från Enamel Copenhagen - säg det med ditt hjärta.

På Alla hjärtans dag kan du skämma bort alla du vill ge en speciell kärleksfull tanke.
Du kan skicka ett vackert smycke till din mormor, som kanske är lite ensam på vårdhem, till din moster i Tyskland, som du inte ser så ofta, eller till din älskade vän eller flickvän

Andreas halsband kommer alltid att vara min favorit Alla hjärtans smycken.

Har du en favorit smycke från alla hjärtans dag? 

Dela gärna den på vår A-Hjort Instagram eller A-Hjort Facebooksida. Kom ihåg att tagga oss med @ahjort!

Vi har samlat alla våra favorit gåva idéer för den perfekta Alla hjärtans dag här!

“Sometimes, someone comes into your life, so unexspectedly, takes your heart by surprise, and changes your life forever”

Ha en vacker och kärleksfull Alla hjärtans dag ❤️

KH Anne 💘