Få inspiration till dina smyckeslooker och mer

Få inspiration till din smyckeslook och mer

Vi känner alla till det, efter att ha köpt ett smycke som vi plötsligt inte vet hur vi ska styla eller kombinera längre. Den köptes av en anledning, men hamnar ändå med att den ligger tillbaka i smyckeskrinet.

Problemet med att vara kreativ, behärska stilen och sätta ihop rätt look, du är inte ensam. Vi har därför samlat mycket inspiration, snygga looks och stilar på vår Instagram. Här på A-Hjort anstränger vi oss för att sätta ihop vackra och unika looks för varje smak, oavsett om det är rått, feminint, klassiskt eller helt avslappnat.
Här kan du inte låta bli att inspireras av vår mix och match. Vi har samlat alla stilar på ett ställe, så du behöver inte söka tunt på nätet. Med lite input från oss kan du enkelt bli expert på att skapa din egen unika look som du kan använda till vardags och olika tillfällen – beroende på vad du vill!

Nedan ser ni en glimt av vår Instagram där Signe blandar en snygg öronlook, med smycken från Pico och Pernille Corydon. På A-Hjorts instagram kan du se många fler mixar av smycken och kombinationer, samt roliga klipp om vad som pågår bakom A-Hjort. Här kan du också få instruktioner om hur du sköter och sköter dina smycken så att de alltid lyser när du bär dem. 

Följ vår guide nedan och bli inspirerad – eller kolla in vår instagram! 

Smyckesförslag till dig
 
Nedan ser ni ett klipp på vår Instagram, där Signe har valt ut 3 av sina favoritlooks. Samtidigt har Signe kort beskrivit vad hon förknippar med de enskilda stilarna och till vilka tillfällen hon skulle använda de olika lookerna. 

Den klassiska looken   

Klassisk stil i smycken - en kombination av skönhet, elegans och smak. Smyckena i denna kategori är enkla, har rena linjer och kan mycket väl vara glänsande i sitt uttryck. Denna look är idealisk för den stilmedvetna och som gillar ett klassiskt och säkert val. 

Den festliga looken

Partylooken är en kombination av färger, mönster och vildhet. Smyckena står i fokus och ofta i en blandning med andra smycken där design, former och galenskap har experimenterats med. 

Den här looken är perfekt för festliga tillställningar eller bara för den enkla outfiten som behöver piffas upp lite. Den kan bäras av alla åldersgrupper.

Den Casual looken

Casual look är en kombination av skönhet, bekväma och lugna smycken. Stilen är perfekt för den informella vardagen, där du vill ha lite extra detaljer, samtidigt som du är bekväm.