Träffa de anställda på A-Hjort - Caroline

Den här månaden träffa du Caroline, som är vårt nyaste tillskott i familjen. Hon är vår nya SoMe och innehållsskapare :-)

Carolines dagliga arbetsuppgifter på A-Hjort består i första hand av att skapa innehåll på sociala medier, samt att uppdatera data bakom hemsidan. Detta innefattar bland annat produktbeskrivningar, skapa nya produkter, miljöbilder m.m.

Caroline njuter av att få upp pulsen för en runda styrketräning. Dessutom älskar hon att träffa sina vänner för en drink och en pratstund, eller med familjen för god mat och spel.

Carolines favoritcitat:

"Kom ihåg att leva i nuet, drömma om framtiden och lära av det förflutna" och "De flesta människor är så lyckliga som de bestämmer sig för att vara"

Carolines favoritsmycken från A-Hjort:

Uh, jag har en svaghet för Enamel Copenhagen, Maanstensringar och örhängen från STINE A Jewelry! Jag älskar Maanstenens organiska former och fantastiska detaljer. Dessutom fullkomligt älskar jag de uppfriskande färgerna, söta detaljerna och fina designerna från både STINE A Jewelry och Enamel Copenhagen.

De andra på kontoret säger:

Caroline är vår alltid leende innehållsskapare. Hon har ett stort öga för att mixa och matcha smycken från alla olika märken på A-Hjort.

Med Content från Caroline är du garanterad mycket färg både när det kommer till bilder och texter. Vi älskar absolut den coola vibben det ger. Välkommen till Caroline. :-)