Drag
Anton pendant från By Anne i Förgyllt-Silver Sterling 925 Anton pendant från By Anne i Förgyllt-Silver Sterling 925
Anton pendant från By Anne i Förgyllt-Silver Sterling 925 Anton pendant från By Anne i Förgyllt-Silver Sterling 925

Anton pendant

225,00 SEK 112,50 SEK
Brand:
By Anne
Typ:
Hänge
Bredd
10 mm.
Längd
15 mm.
Färg:
Guldfärg
Material:
Förgyllt-Silver Sterling 925
Artikelnummer:
3262

Leveranstid: 2-4 arbetsdagar

Gratis frakt och presentförpackning

60 dagars returrätt

Beskrivning

 


 
A-Hjorts unika hängen Anton är designade av Anne Hjort Lund, som har grundat företaget och är i hög kvalitet med sterlingsilver 925 eller 1 mikron 24 karats förgyllning över sterlingsilver 925.

A-Hjorts smycken Anton och Andreas är designade av Anne Hjort som en påminnelse om att inte glömma bort sig själv även när vardagen är som mest upptagen och hektisk.
En sen kväll stötte hon för första gången på ordet ”chi”, som betyder livsenergi, och som strömmar genom kropp, själ, ande - allt i universum. Och det var utifrån denna insikt som designen långsamt växte fram.
Den lilla zirkonen i mitten av hänget är symbolen för dig själv. Runt den finns en kraftig skyddshinna fylld med kärlek, frid eller annat som man önskar att den fylls med.

Att hängen är döpt till Anton är ingen tillfällighet. Det är namnet på Annes yngsta son, som har gått igenom mycket under sina första tre levnadsår: brock, eksem, mjölkallergi och barngikt.
Med sin livsglädje och framåtanda är han symbolen på livsenergi för Anne. Varje dag påminner han henne om hur skört livet är, att man ska komma ihåg att leva i nuet och alltid ha nära till kärlek.

Size: 1 cm
Zircon: 2 mm