Gratis frakt / Gratis presentförpackning / Full returrätt i 30 dagar / 100% säker betalning

Kranz og Ziegler smycken

"At Kranz & Ziegler we are addicted to jewellery and our philosophy is to design and create jewellery with a fashion statement"

- Kranz & Ziegler

Det danska smyckesvarumärket 2003 började sin tillverkning 2003. Sedan dess har de ständigt lyckats utveckla sig. Genom att skickligt följa modets svängningar har de byggt upp ett varumärke som idag säljs i fler än tio länder. 

Det viktigaste för Kranz & Ziegler är att skapa moderiktiga smycken som alla kan förhålla sig till och som passar alla. Typiskt för deras stil är att de gärna kombinerar och hyllar det sköna och feminina, samtidigt som det råa och coola uttrycket alltid är närvarande.

Vi på A-Hjort har valt att erbjuda deras modesmycken samt hela Stine Bramsens nya kollektion, som enligt oss är fullständigt självklara i sortimentet. Feminina och vackra smycken som går lika bra att bära för sig själva som att kombinera med andra smycken.

Filtrera Antal produkter:
  Stäng och se resultat Ta bort alla filter

  Antal produkter: 0

  • Pris (från / till)
   SEK

  Kranz & Ziegler kollektion

  A-Hjort erbjuder ett elegant urval av Kranz & Zieglers smycken – inte utifrån deras årliga kollektioner, utan från vilka smycken som vi tycker passar bäst till A-Hjorts smyckesvärld.

  Vi har noga valt ut feminina och tidlösa smycken i läcker design från Kranz & Ziegler och har dessutom blivit helt förälskade i hela Stine Bramsens fantastiska kollektion.

  Kranz & Ziegler material och färger

  Kranz & Ziegler smycken finns i följande material:
  Silver – sterlingsilver 925
  Förgyllt – sterlingsilver 925 förgyllt med 24 karat guld

  Dessutom använder de ädelstenar till sina Stjärntecken-hängen samt zirkoner och sandmånsten i många av sina smyck.

  A-Hjort rekommenderar – våra Kranz & Ziegler-favoriter

  1. Favoritsmycket från Kranz & Ziegler måste vara örhängena Chain & Coin med zirkoner. Helt perfekta örhängen som alltid gör ett statement
  2. En annan av våra favoriter är den vackra broschen från Stine Bramsen
  3. Den eleganta Moonstone-ringen med zirkoner måste också med på listan. Perfekt att bära på egen hand eller i kombination med andra

  Mixa och matcha med Kranz & Ziegler

  På A-Hjort älskar vi att kombinera flera olika halsband och eftersom Kranz & Zieglers finns i många olika längder är de som gjorda för det. Prova dem till exempel gärna tillsammans med de coola och lite råa halskedjorna från Stine A.

  Kom också ihåg att man kan blanda flera av halsbanden med matchande örhängen och armband, för verkligt personliga kombinationer och uttryck.
  Prova till exempel att blanda Stine Bramsens Coin necklace w. 57-hänge pendant med de matchande vackra 2 Piece earrings w. 57 – en otroligt snygg kombo som också fungerar perfekt som gåva.

  Läs mer om allt du kan göra på min blogg: blog.a-hjort.dk.