Gratis frakt / Gratis presentförpackning / Full returrätt i 30 dagar / 100% säker betalning

Louise Kragh smycken

"Alla våra smycken är handgjorda i Danmark eftersom vi vill vara nära tillverkningen. Vi gör unika smycken som kräver att vi är närvarande genom hela processen – från idéer till färdiga smycken. Jag har rullat så många pärlor genom åren. Och jag gör det än.”

-Louise Kragh

Louise Kragh började med att designa och tillverka porslinssmycken 2004. Alla smycken görs för hand och porslinskulorna handrullas, glaseras och bränns i hennes egen verkstad i Danmark. Louise Kraghs kännemärke är konsten att mjuka upp det hårda porslinet med en feminin och enkel stil. 

Louise Kraghs smycken har en helt egen utstrålning och utstrålar nordisk formgivning när den är som bäst. Typiskt för porslinet är den levande och krackelerade ytan som blir alltmer framträdande ju mer smyckena används, vilket bidrar till att ge Louise Kraghs smycken ännu mer personlighet.

Filtrera Antal produkter:
  Stäng och se resultat Ta bort alla filter

  Antal produkter: 0

  • Pris (från / till)
   SEK

  Louise Kragh kollektion

  Louise Kragh delar in sin kollektion i delkollektioner, som består av örhängen, halskedjor, fingerringar och armband. Karaktäristiskt för dem alla är porslinet, antingen i form av fina pärlor eller små prickar. De unika glasyrerna till deras färger görs på Louise Kraghs egen verkstad och ger porslinet en feminin struktur och mjukhet. Efterhand kommer du att ana de krackeleringar i ytan som uppstår under bränningen. Detta bidrar till att ge smycket sin personlighet.
  Utöver detta har Louise Kragh även en mycket fin kollektion med färskvattenspärlor.
  Louise Kragh har gjort en Raw Diamond-kollektion med äkta diamanter – köp hela kollektionen hos A-Hjort!

  Louise Kragh material och färger

  Louise Kragh använder enbart sterlingsilver 925. Alla hennes 24 karat förgyllningar, svart rhodineringar och oxideringar görs i Danmark. Allt material uppfyller de stränga danska lagkraven och testas löpande. Louise Kragh är medlem av Ædelmetalkontrollen i Danmark.

  Louise Kraghs smycken finns i följande material:
  Silver – sterlingsilver 925.
  Förgyllt – sterlingsilver 925 förgyllt med 24 karat guld.
  Svart rhodinerat silver – sterlingsilver 925 som lackeras och får en mörkare svart/grå yta.

  Alla halskedjor i mörka nyanser är oxiderade. Alla fingerringar, armband och örhängen i mörka nyanser är rhodinerade för att en mörk och rustik look. 
  Utöver det gör Louise Kragh olika färger till porslinet. Fina, unika färger som hon förnyar i takt med att årstiderna skiftar.

  LK image billede

  A-Hjort rekommenderar – våra Louise Kragh-favoriter

  1. Våra absoluta favoritsmycke är hennes söta Baroque earrings - så feminint och mjukt mot örat, samtidigt som den matta ytan ger en cool twist.
  2. En annan av våra favoriter är hennes Enamel O- ring, som vi menar har en unik design med sina mjuka och feminina kurvor.
  3. Compass halskedjor från Louise Kragh är också helt fantastiskt vackra och mycket feminina.

  Mixa och matcha med Louise Kragh

  Att blanda smycken från Louise Kragh är jättespännande. Hennes färger lämpar sig perfekt för att mixas kors och tvärs med varandra.
  Vi älskar att kombinera hennes vackra färskvattenspärla med porslinssmyckena.
  Eller varför inte kombinera hennes många nylonarmband med pärlor, diamanter eller färskvattenspärlor för att skapa ditt eget läckra uttryck?
  Självklart älskar vi också att blanda smycken från Pernille Corydon och Louise Kragh. Det finns inga begränsningar, bara den egna fantasin avgör vilka möjligheter som finns med att mixa och matcha.

  Läs mer om allt du kan göra på blogg: http://blog.a-hjort.dk/