Gratis frakt / Gratis presentförpackning / Full returrätt i 30 dagar / 100% säker betalning

Lulu smycken

"We believe good design always starts with an interesting idea. Thats why all our designs tell a story." - Lulu Badulla

Lulu Copenhagen är det senaste inom dansk smyckesdesign. Bakom varumärket står paret Anja och Rasmus Gottliebsen, vars minimalism och skarpa design blandas med ett innovativt feminint uttryck och en spännande historia.   

Dansk designtradition möter Paris. Lulu är nämligen mycket inspirerade av den kvalitet och det fantastiska hantverk som de stora modehusen i Paris står för.

Och vi på A-Hjort är såklart mycket stolta över att kunna erbjuda hela sortimentet av smycken från Lulu Badulla.

Big Mesh Hoops (Lulu Badulla)

Lulu Badulla - Örhängen - Silver sterling 925

Invisible ring (Lulu Badulla)

Lulu Badulla - Ring - Förgyllt sterling sølv 925 - 54 eurosize

Secret necklace (Lulu Badulla)

Lulu Badulla - Halskedjor - Silver sterling 925 - Justerbar

Filtrera Antal produkter:
  Stäng och se resultat Ta bort alla filter

  Antal produkter: 3

  • Produkt
  • Visa endast erbjudanden?
  • Pris (från / till)
   SEK

  Lulu kollektion

  "Every release we do, is its own collection. We believe that every design should tell its own story and live its own life. This is the simple rationale for why we don’t do collections." - Lulu Copenhagen

  Lulu tänker inte i kollektioner. Istället har de sitt fokus på att varje enskild design ska vara sin egen kollektion. Varje smycke har sin egen spännande historia och varje gång det dyker upp en ny historia finns det snart ett smycke som berättar den.
  Lulu gör vackra minimalistiska smycken med karaktär, personlighet och en feminin touch. Nya läckra linjer kombineras fantasifullt med begrepp som kärlek, planeter, redskap - och DNA.

   

  Lulu - material och färger

  Lulu använder enbart sterlingsilver 925 och deras förgyllningar är gjorda av 18 karat guld med extra hög kvalitet eftersom de beläggs med upp till tre micron.
  Alla material uppfyller de stränga danska kraven och kontrolleras löpande. Lulu är medlem av Ædelmetalkontrollen i Danmark och arbetar enbart med ädelmetaller för att bevara sin exklusiva kvalitet.

  Lulus smycken finns i följande material:
  Silver - sterlingsilver 925 med matt eller blank yta.
  Förgyllt - sterlingsilver 925 förgyllt med 18 karat guld med matt eller blank yta – 2-3 micron.
  Rhodinerat silver - sterlingsilver 925 som lackeras och får en mörkare svart/grå yta.

  A-Hjort rekommenderar – våra Lulu favoriter

  1. Vår storfavorit från Lulu är deras unika öronstick Robin. Nytänkande både i design och sättet du bär det på. Det sammanfattar perfekt vad Lulu står för och är helt enkelt ett måste för alla fans av detta originella varumärke. 
  2. Halsbandet Marilyn har en betagande vacker design med ett hänge format som en fasettslipad diamant med 3D-effekt – väldigt smart tänkt och väl genomfört. Perfekt att kombinera med Mountains-halskedjan.
  3. Blink är en elegant klassisk ring med ett modernt uttryck. Självklar på vår favoritlistan eftersom vi älskar ringar som håller över många modesäsonger, men samtidigt alltid känns ”nu”.
  4. Halskedjan Mountains ligger vackert vid din hals med sina små berg som blandar det råa, coola och eleganta. Superläcker till en polotröja.                    

   

  Miks af Lulu Badulla smykker

  Mixa och matcha med Lulu

  Lulu smycken är perfekta att kombinera med varandra eller med andra smycketillverkare i webbshopen. Kombinera till exempel Lulu Badullas halsband Marilyn med ett kortare halsband som Stine A:s 3 Dots Necklace. En annan läcker mix är att kombinera deras egna öronstick Robin och Tools med varandra.

  Läs mer om hur du kan mixa och matcha på min blogg: http://blog.a-hjort.dk.