Drag

Plissé Copenhagen

Produkttyp

Färg

Material

Storlek

Pris

5 produkter

Plissé Copenhagen grundades av Tina Fohlmann 2014 och redan från början fick kombinationen av modebranschens trender och den höga kvaliteten Plissé Copenhagens smycken och håraccessoarer att sticka ut.

Här finns ofta ett humoristiskt drag som ger smyckena sin personlighet och får dem att hitta en egen stil vid sidan av den klassiska nordiska renheten. 

Plissé Copenhagen kollektion

Plissé Copenhagens smycken och tillbehör är inspirerade av de lekande former och uttrycksfulla material som var populära på 1970-talet. Deras tolkning av denna stil ger produkterna deras starka karaktär, samtidigt som de håller ett öga på samtidens trender.

Plissé Copenhagen material och färger

Plissés smycken är huvudsakligen formgivna med 18 karat guld eller försilvrad mässing (förarbetad) eller stål och är garanterat nickelfri. Detta innebär att de erbjuder hög kvalitet till överkomliga priser.

Alla stenar som används till smyckena är noga utvalda: marmor, turkos, topas, Swarovskikristaller eller färskvattenspärlor. Var uppmärksam på att vissa av smyckena är tillverkade med tunt utskuret material och därför är ömtåliga.

Mixa och matcha med Plissé Copenhagen

Mixa gärna Plissé-smyckena på kors och tvärs, både med andra Plissé-smycken och dina andra favoriter från andra varumärken för en unikt personlig stil.