Drag

Älskar du guldsmycken? Hitta alla A-Hjort guldsmycken

På A-Hjort har vi ett brett urval av smycken i guld. Smyckena kan vara guldpläterade sterlingsilver 925, guldpläterade mässing eller massivt äkta guld. Dekorera dig med guldsmycken i alla former, färger och storlekar - bara fantasin sätter gränser för hur du kan kombinera dina guldsmycken. Handla din nästa guldsmycke nedan och läs mer om silver- och guldsmycken på A-Hjorts blogg. Du kan också se alla våra silversmycken här.

Brand

Produkttyp

Färg

Material

Storlek

Pris

1844 produkter

Du lyser i guldsmycken

Guld är kärnan i lyx. Vi måste vara ärliga om det. Guldsmycken kan vara något mycket speciellt eftersom de lyser med gudomlighet och ger en speciell värme åt ditt utseende. De varma tonerna i guldsmycken kan ge glädje och ljus i ditt ansikte, handleden eller nacken när du bär guldpläterade örhängen, guldpläterade halsband, guldpläterade ringar eller guldpläterade armband.

Med guldsmycken kan du enkelt lägga till elegans om du ska till ett festligt tillfälle som bröllop, konfirmation eller födelsedag - men guldsmycken kan också få dig att lysa vid vanligare tillfällen där du bär smycken i guld på jobbet, på stranden med din baddräkt, med dina flickvänner på kaféet eller hemma själv.

Experimentera med dina guld- eller guldpläterade örhängen

På A-Hjort hittar du olika stilar och trender inom guldörhängen. När det gäller guldörhängen rekommenderar vi därför att du experimenterar med alla möjliga olika former, färger och storlekar, för blandningen av de guldörhängen du gillar gör ditt utseende helt unikt och personligt. Om du har flera hål i öronen kan det vara supertrevligt att bära mindre öronknäppningar i guld i de övre hålen och bära större ringar i guld eller guldpläterade kedjeörhängen i de nedre hålen. På så sätt skapar du en superfin effekt med en gyllene touch.

Lysande halsband i guld och guldpläterad

Guldhalsband är absolut nödvändiga eftersom de är så distinkta. När du lägger till ett guldhalsband reflekteras det mot solen och du får därför ett helt naturligt utseende. Ett halsband i guld kan ge din outfit charm och värme, oavsett om du gillar de klassiska guldsmyckena eller om du hellre vill använda de mer prickiga guldtillbehören. På A-Hjort hittar du de chunky guldkedjorna som kan stå ensamma med en enkel topp och en kavaj, men du kan också hitta ett perfekt, tunt guldpläterat halsband där du kan lägga till ett guldhänge i det som du vill.

Tidlösa guldringar och guldpläterade fingerringar som en gåva

"Put a ring on it" sa den amerikanska sångerskan Beyoncé i låten "Single Ladies", och hon har helt rätt i den frasen. Det finns inget bättre än att dekorera dig själv med ringar och särskilt ringar i guld. Tja, då borde det få en guldring som en gåva från någon du bryr dig om. Guldringar är perfekta att ge som en julklapp, en konfirmationsgåva, en födelsedagspresent eller som en valentinpresent eftersom guld motsvarar exklusivitet och lyx. Att ge ett guldsmycke som en gåva kan därför vara presentgivarens sätt att uttrycka en helt extraordinär kärlek. På A-Hjort har du möjlighet att hitta den perfekta ringen i guld. Om du inte kan bestämma vilket finger du ska bära din guldring är de justerbara guldringarna perfekt för dig. Hitta exakt den guldring som bäst passar din stil och välj mellan guldringar i äventyrliga former från Maanesten, guldringar med energiska uttryck från Sistie, enkla uttalanderingar i guld från Pernille Corydon, glödande och lyxiga guldringar från Izabel Camille eller hitta din nästa guldring i gåva från Enamel Copenhagen, Jane Kønig, STINE A Jewelry, Carré, A-Hjort eller våra andra populära smyckenmärken!

Kombinationen av flera vackra metaller

Smyckemode uttrycker en trend i blandningen av guld- och silversmycken samtidigt, och vi på A-Hjort vill vara en del av det! Du kan lugnt blanda och matcha dina ringar, armband, fotledskedjor, halsband och örhängen med både silver- och guldsmycken, så att du skapar ditt helt unika utseende. Hitta till exempel silversmycken här.

Letar du efter guldsmycken / guldpläterade smycken som erbjuds? Se mer i vårt online-uttag här!