Drag

Smycken set

På A-Hjort har vi satt ihop ett antal läckra smycken mix. Alla smycken är noggrant utvalda, mycket unika och kombinerar ett eller flera av de bästa danska smycken. Du får alltid ett ganska unikt pris när du köper smycken mix. Vi älskar att sätta ihop de bästa märkesvarumärkena, eftersom det ger det mest trendiga utseendet. I vårt smyckesset hittar du märken som Maanesten, Pernille Corydon, Enamel Copenhagen, Sistie, Izabel Camille och A-Hjorts egna smycken.

Anne Hjort har skrivit ett blogginlägg om tankarna bakom alla smycken mix.

Unika priser på dina favoritsmycken

Bra priser på dina favoritsmycken! A-Hjort har gjort det enkelt och monterat de hetaste smyckenmärkena och läckra smycken, så att du kan spara både tid och pengar på att köpa de unika sammansatta smycken. Vi har kombinerat smyckesset så att du kan få det bästa priset på de bästsäljande halsband, örhängen, armband, fingerringar och accessories.

Smyckesset är den perfekta presenten

En smyckessats är den perfekta presenten till flickan eller kvinnan som vill ha smycken som passar bra ihop. På A-Hjort har vi samlat några av de bästsäljande stilarna över varumärken och kombinerat dem i de coolaste stilarna - och samlat dem i ett smyckesset så att du kan få ett unikt pris. Du kan därför handla örhängen, halsband, armband, fingerringar och hängen som passar varandra perfekt här. Vi älskar att mixa och matcha och skapa unika utseende - som du kan köpa som en present, oavsett om det är till mors dag, bekräftelsegåva, julklapp, alla hjärtans dag eller något helt annat.

Låt dig inspireras av de coola mixerna och matcherna

Letar du efter smycken som passar bra? Då finns du på rätt webbplats. På A-Hjort har vi samlat in några helt unika smycken, där vi kombinerar danska designermärken och skapar de coolaste stilarna. Vi har populära märken som Maanesten, Pernille Corydon, Enamel Copenhagen, Sistie, Izabel Camille, Pico och A-Hjorts eget smyckenmärke. Vi har smycken åt dig, oavsett om du gillar guld-, guldpläterade eller silversmycken! Om du skapar en fin mix som du vill att vi ska bygga en smyckemix från, är du mer än välkommen att kontakta oss!