Drag

Älskar du silversmycken? Hitta alla A-Hjort silversmycken här

På A-Hjort älskar vi silversmycken för deras glänsande utseende och vi säljer ett brett urval av smycken i silver. Nästan alla silversmycken finns sterling silver 925 och i högsta kvalitet. Om du är en silverflicka, eller om du behöver köpa en gåva till någon som älskar silver, kan vi garantera att du snabbt kan bli kär i ett eller flera av våra många silversmycken! Läs lite mer om silver- och guldsmycken på A-Hjorts blogg. Du kan också se alla våra guldsmycken här.

Brand

Produkttyp

Färg

Material

Storlek

Pris

1264 produkter

De glittrande och lyxiga silversmyckena

Om du är här på A-Hjort 'med det vackra urvalet av silversmycken, antar vi att du älskar smycken med silver. Eller kanske har du sökt efter silversmycken på A-Hjort för att du behöver hitta den perfekta julklappen, presenten till födelsedagen eller till och med för en konfirmation. Oavsett om du älskar örhängen i silver, halsband i silver, armband i silver eller en ring i silver - då är A-Hjort det perfekta stället!

Vi förstår att man älskar att bära silversmycken. Vi är själva galen på det! Silver är en unik metall och kan med sin vackra och glittrande lyft lyfta ditt uttryck till en ännu högre nivå.

På A-Hjort kan du enkelt leta efter de vackraste och elegantaste silversmyckena för alla smaker. Alla som älskar att pryda sig med silver kan hitta ett silversmycke för sitt utseende, oavsett om du är silverflickan som söker det glänsande, feminina uttrycket i silversmycken, eller om du är mer in i det råa och chunky utseendet i smycken med silver . Vi har allt, så skynda dig och utforska vårt stora utbud av silversmycken.

Lysande silverörhängen

När du bär silver i ditt vackra och garvade ansikte hjälper glitteren i silversmycken att ge dig ett elegant och coolt utseende. Silverörhängen skapar en balans mellan de varma och färgglada sommarfärgerna och de lysande örhängen i silver. På A-Hjort kan du unna dig silverörhängen i både små och stora storlekar, och du kan hitta örhängen i silver, kedjeörhängen i silver, små oskyldiga silverörhängen eller lysande örhängen. Handla dina nästa silverörhängen här och se till exempel alla olika silverörhängen från STINE A Jewelry som du kan kombinera på otaliga sätt.

De betydande halsband i silver

Silverhalsband är så iögonfallande eftersom silveret lyser igenom och fokuserar på nacken. Silverhalsband kan vara supertrevliga att bära under vinterperioden ovanpå din varma favorittröja eller ovanpå en höghalsad långärmad tröja. Silverpläterade smycken på nacken kan därför hjälpa till att betona din outfit och den personliga stil du har. Fortsätt och leta efter ditt favorithalsband i silver här.

Silver på silver

Vi älskar absolut alla silverringar och vi älskar att dekorera våra händer med silverringar. Hitta exakt silverringen som passar din stil bäst och välj mellan silverringar i unika former från Maanesten, silverringar med ungdomliga uttryck från Sistie, enkla och eleganta ringar i silver från Pernille Corydon, glänsande silverringar från Izabel Camille eller hitta ditt nästa silver ring i gåva från Enamel Copenhagen, Carré, A-Hjort, Jane Kønig eller våra andra populära smyckenmärken!

Kombinationen av flera vackra metaller

Det finns en trend i sammansättningen av guld- och silversmycken samtidigt, och A-Hjort skulle vilja vara en del av det! Du kan lugnt blanda och matcha dina ringar, armband, fotledskedjor, halsband och örhängen med både silver- och guldsmycken, så du skapar ditt helt unika utseende. Hitta dina guldsmycken här.

Letar du efter silversmycken som erbjuds? Så se mer i vårt online-uttag här!