Gratis frakt / Gratis presentförpackning / Full returrätt i 30 dagar / 100% säker betalning

Winberg smycken

Bakom det exklusiva smyckesvarumärket Winberg står den stilmedvetna designern Lea Winberg. När Lea vid nio års ålder besökte en liten pärlbutik i Köpenhamn blev det kärlek vid första ögonkastet.

Passionen höll i sig och redan som barn började Lea att utforska sin kreativa talang och blick för estetiskt utformade smycken. 2012 förverkligade hon så sitt livs dröm och startade sin egen smyckesfirma med syfte att erbjuda eleganta och tidlösa smycken till den moderna kvinnan. 

Smycken från Winberg är inte bara vackra och kreativt utformade, de präglas dessutom av mycket hög kvalitet både vad gäller arbetet och materialvalen. Med Winberg blir det inga kompromisser. 

Giza Set w. earstud & back piece (Winberg)

Winberg - Örhängen - Silver sterling 925

Filtrera Antal produkter:
  Stäng och se resultat Ta bort alla filter

  Antal produkter: 1

  • Visa endast erbjudanden?
  • Pris (från / till)
   SEK

  Winberg kollektion

  Lea Winberg fascineras av hantverket och njuter av den fördjupning som följer med att utforma och bearbeta ädelmetaller. Hon är utbildad designteknolog på ädelmetallinjen på Köpenhamns Tekniska Skola och har skaffat sig en grundläggande förståelse för materialval som förklarar hennes utsökta smycken.
  Lea är speciellt nyfiken på möjligheterna med ädelmetaller och kontrasten mellan råmaterialet och de grafiska former som skapar vackra och estetiskt fulländade smycken.
  Förutom kvalitet och design har hon också stort fokus på arbetsförhållanden och produktionsmetoder. I dag är en del av bolagets produktion flyttad till Indien, där skickliga guldsmeder tillverkar varje enskilt smycke i hög kvalitet och under goda arbetsförhållanden.
  Därmed är Lea Winberg med och säkrar bättre arbetsförhållanden och ansvar för tillverkningen, när hon inte själv sitter med en bit ädelmetall i händerna i verkstaden på Værnedamsvej i Köpenhamn.

  Winberg - material och färger

  Winberg använder enbart sterlingsilver 925. Förgyllningarna görs i 18 karat guld.
  Alla material uppfyller de stränga danska kraven och kontrolleras löpande. Winberg är medlem av Ædelmetalkontrollen i Danmark. Utöver detta använder hon svarta zirkoner i några smycken.

  Winbergs smycken finns i följande material:
  Silver - sterlingsilver 925.
  Förgyllt - sterlingsilver 925 förgyllt med 18 karat guld, antingen med matt eller blank yta.
  Rhodinerat silver - sterlingsilver 925 som lackeras och får en mörkare svart/grå yta.

  Utöver detta gör hon enastående fina juvelsmycken med 14 karat guld och svarta diamanter.

  A-Hjort rekommenderar – våra Winberg-favoriter

  1. Den absoluta favoriten från Winberg är den läckra ringen Totem. En ring som utstrålar något eget och kraftfullt, samtidigt som den sitter perfekt på fingret.
  2. En annan favorit är hennes snygga örhänge Fang, med attraktiv design som sitter så mjukt och fint på örat.
  3. Även ringen Open Triple måste med på listan. Elegant och smart, eftersom det ser ut som att man bär tre ringar samtidigt.

  Mixa och matcha med Winberg

  Att blanda smycken från Winberg är både enkelt och tacksamt, eftersom resultatet blir ett sådant lyft. Kombinera till exempel ringarna Rhombus med Three Points - eller varför inte mixa hennes andra ringar Rodeo och Vee.
  Man kan blanda några av de enklare ringarna med mer kraftfull design som till exempel Talulah eller Totem. Dessutom älskar vi att blanda Winbergs smycken med Stine A:s 2 Dots Earring eller 3 Dots Necklace, för att inte tala om Pernille Corydons olika smycken.
  Kombinationsmöjligheterna är närmast oändliga – det är bara ens egen fantasi som bestämmer var gränserna går.

  Läs mer om hur du kan mixa och matcha på min blogg: http://blog.a-hjort.dk.