Gåvor och bytesmärke

Du kan alltid köpa presenter hos A-Hjort. Oavsett om smycket är köpt på rea eller inte lägger vi stor vikt vid att det kan ges som en present och kan fortfarande bytas eller returneras om så önskas.

Vi packar gärna in smyckena snyggt

På A-Hjort packar vi gärna in smyckena åt dig - gratis. Du behöver bara klicka på "Ja tack, jag vill ha presentinslagning" vid utcheckningen, och vi kommer att packa in smyckena fint i original smyckesaskar och sedan lägga dem i en presentpåse.

Bytesmärke
När du väljer presentinslagning kommer vi automatiskt att sätta en bytesetikett på smyckena innan de paketeras in. På det här sättet blir det enkelt för mottagaren att returnera smycket och de behöver inte bry sig om ordernummer, faktura eller liknande genom att kontakta A-Hjort senare.

En bytesetikett är dock inte nödvändig. På A-Hjort kan vi enkelt byta ut det så länge du har rätt ordernummer eller bara namnet på personen som beställde gåvan från oss. Vi är alltid mycket hjälpsamma och kommer alltid att hitta en lösning för byte eller retur.

Lägg till en personlig hälsning
Kom ihåg att du också kan få med en liten personlig hälsning i presenten på A-Hjort.

Du behöver bara markera "Ja tack, jag vill gärna ha ett personligt kort skrivet" vid utcheckningen och skriva din hälsning, så skriver vi ut din text och sätter den på ett snyggt och enkelt kort från A-Hjort.

Din hälsning kan innehålla högst 300 tecken.