Drag

Accessories

På A-Hjort hittar du de vackraste hårtillbehören i rätt färger och mönster. Nedan hittar du ett stort urval av hårklämmor, hårclips, hårnålar, hårspännen, hårsnoddar, scrunchies och hårband från de läckra smyckenmärkena Maanesten, Pico, Pernille Corydon. Hitta ditt favorit hårtillbehör här!

Brand

Produkttyp

Färg

Material

Storlek

Pris

46 produkter

Stort urval av läckra hårtillbehör

På A-Hjort säljer vi de läckra hårtillbehören i de finaste färgerna. Vårt urval är stort och vi säljer hårklämmor, hårsnoddar, hårspännen, hårnålar, scrunchies och hårband. Vårt breda utbud av håraccessoarer består av både enkla och klassiska mönster samt hårspännen med vackra färger och fina detaljer. Oavsett om du gillar söta vita pärlor är A-Hjort det perfekta stället att köpa hårtillbehör. Vi har något för alla.
Du kan enkelt krydda din outfit genom att lägga till en söt hårklämma eller en fin hårsnodd. Vi har ett brett och utsökt urval av vackra tillbehör från designmärkena Maanesten, Pico och Pernille Corydon.

Hårtillbehör för kvinnor - skapa din egen unika, personliga stil

Oavsett om du är en tjej eller en kvinna kan du hitta håraccessoarer för dig. Hårspänningar, hårclips eller scrunchies är det perfekta sättet att ge ditt utseende lite extra personlighet och charm. Det ger en fin twist att bära en vacker hårnål med pärlor, en fin blommig scrunchie eller en vacker hårklämma med pärlor. På A-Hjort har vi ett stort urval och vi säljer alla typer av hårtillbehör för både vardag och fest. Oavsett om du har kort eller långt hår, rakt eller lockigt hår - hårtillbehör ger något extra till din frisyr. För att komplettera ditt utseende kan du enkelt kombinera hårtillbehör med fina örhängen, halsband, armband, fingerringar och hängen.

Hårklämmor, hårspännen, och hårnålar är här för att stanna

Ovanstående hårtillbehör gjorde sitt enorma inträde på modescenen på 90-talet. Det är definitivt en trend som har kommit att stanna. A-Hjorts urval av hårtillbehör har ett starkt fokus på kvalitet, modern design och ett lyckligt uttryck. Vi älskar hårtillbehör oavsett om det ska kombineras med din favoritklänning på en solig dag eller din favorittröja på de gråa regniga dagarna.