Leverans

På A-Hjort erbjuder vi ALLTID fri frakt – oavsett din orderstorlek.

Vår webbshop är alltid öppen 24 timmar om dygnet och du kan handla när du vill
När du har beställt får du ett kvitto på vårt mottagande av din beställning pr. mail (en orderbekräftelse) och att den har lagts in i vårt system. När din beställning är packad i vårt lager får du ett e-postmeddelande som bekräftar att beställningen har behandlats och en spårningslänk till paketförsändelsen. Din faktura skickas i ett separat e-postmeddelande från Klarna.

Vi skickar dina smycken gratis och snabbt med Bring - för paketbutik eller hemleverans och alltid med spårning och försäkring
Vi förbehåller oss rätten att göra eventuella förseningar från Bring.

Vi erbjuder alltid fri frakt och snabb leverans
På A-Hjort strävar vi alltid efter att ditt paket ska nå dig så snart som möjligt.
Vi försöker alltid få din beställning skickad inom några arbetsdagar, så du har den med dig inom 2-5 arbetsdagar. Det kan dock hända att varan du har beställt inte finns i lager – men våra leverantörer har ofta dag-till-dag leverans, så här reserverar vi oss för mindre förseningar.

Om din beställning avser en brådskande present eller liknande är du varmt välkommen att kontakta oss – då kan vi svara dig direkt, oavsett om vi skickar smyckena samma dag eller dagen efter.

"I alla transaktioner förbehåller sig A-Hjort rätten att göra prisfel, skrivfel, slutsålda eller utgående varor, misstänkt bedrägeri och force majeure. Om något av ovanstående villkor gäller förbehåller vi oss rätten att avbryta en affär helt eller delvis. Skulle något inträffa i samband med din beställning kommer vi självklart att kontakta dig så snart som möjligt för att lösa utmaningarna."