Drag

Trendiga och toppmoderna smycken till ett otroligt bra pris. Pico är en dansk tillverkare av smycken och accessoarer som grundades av ägaren Anne-Marie Pico 2004. Alla smycken och accessoarer är designade av Anne-Marie Pico och deras guldsmed producerar smyckena på verkstaden i Köpenhamn, medan deras håraccessoarer tillverkas globalt. Smycken och accessoarer är en viktig del av dagens styling och utseende. Vad man föredrar och hur snabbt smyckena slits varierar kraftigt. Picos design och priser gör det möjligt att ha massor av smycken och accessoarer i kvalitetsmaterial.

PICO kollektion

Designern Anne-Marie Pico arbetar inte med kollektioner, utan följer istället tidens trender och tendenser så att hon ständigt kommer med nya uppdaterade smycken.
Pico arbetar med ett flertal läckra färger i sin design och hämtar också mycket inspiration från naturens element.
Här på A-Hjort kan du både handla Picos smycken och deras vackra håraccessoarer.

Pico material och färger

Pico använder primärt gulddoublé, som är den starkaste legeringen man kan göra när det inte handlar om massivt guld.
Basen är mässing med tjockt lager guld ovanpå. Denna legering är dyrare än sterlingsilver.
Pico använder sterlingsilver eller mässing som bas i alla produkter. I de mindre produkterna är det alltid sterlingsilver och i de större (t ex armband) är det mässing.
Är du osäker om något material, hittar du alltid mer information vid varje smycke i vår webbshop. Annars går det alltid bra att kontakta oss här.   
Picos kristaller är för det mesta från Swarovski, eftersom dessa har en elegantare fasettering. I vissa fall kan det dock vara zirkoner.
Inget av smyckena innehåller nickel.

Mixa och matcha med Pico

Picos smycken är perfekta att kombinera med andra smyckestillverkare.  
Det är också väldigt fint att blanda många olika armband från Pico.