Drag

Örhängen

A-Hjort har ett fantastiskt urval av örhängen, kreolen och öronmanschetter. Vi har både guldörhängen, silverörhängen och guldpläterade örhängen. Här hittar du de perfekta örhängen, oavsett om de ska användas till vardag eller fest. Vi har allt - både enkla och lätta örhängen, detaljerade örhängen, samt eleganta örhängen.
A-Hjort erbjuder urvalet örhängen danska designer smycken som Maanesten örhängen, Jane Kønig örhängen, Pernille Corydon örhängen, Enamel Copenhagen örhängen, STINE A Jewelry örhängen och våra egna A-Hjort örhängen samt många andra populära smycken märken.

Köp örhängen på A-Hjort med snabb och gratis frakt och en fin gratis presentförpackning!

Brand

Produkttyp

Färg

Material

Storlek

Pris

1124 produkter

Örhängen - Ett stort urval från A-Hjort till dig

Supermoderna örhängen för tjejer och kvinnor finns i alla former och storlekar. Vi har örhängen för ett enkelt och elegant utseende eller örhängen för dem som vill sticka ut med en rå och chunky design. Låt oss hjälpa dig att komplettera ditt utseende med vårt breda sortiment av örhängen som passar din personliga stil. Dina öron blir bara så trevligare när du lägger till några vackra örhängen för att komplettera ditt utseende!

A-Hjort har alltid gratis leverans och presentförpackning på örhängen när du beställer i vår smyckenbutik online.

Hitta din egen stil med A-Hjorts breda urval av örhängen, öronknäpp och örhängen

På A-Hjort har vi ett brett urval av de vackraste örhängen i guld, guldpläterade och silver. Vi säljer örhängen, kreolar, örenkedja och hoops, så vi har definitivt något som passar din stil. Gemensamt för hela urvalet av örhängen är att det är dansk design i toppklass, hög kvalitet med 100% sterlingsilver 925, äkta pärlor, porslin, stenar och ädelstenar. Vårt urval av örhängen är guld, sterlingsilver eller guldpläterat sterlingsilver.

A-Hjorts alltid uppdaterade urval av örhängen, kreolar, örenkedja och hoops gör det spännande att handla dina smycken online. På A-Hjort kan du skapa din egen personliga stil baserat på vårt stora urval av designörhängen. Du kan köpa örhängen som är hängande örhängen, runda örhängen, små örhängen och stora örhängen. Dessutom kan alla örhängen blandas på hundra häftiga sätt, så du får exakt den mix av örhängen du drömmer om.

På A-Hjort är vi stolta över att kunna sälja ett brett urval av toppsmycken från Danmark. På det sättet vet du att köp av örhängen från oss alltid följer dagens mode och trender.
Du kan kombinera dina örhängen med vårt andra urval av andra smycken som halsband, ringar, armband. Till exempel har vi gjort vårt utkast till hur man kombinerar örhängen, halsband, ringar, armband under smycken set. Vi hoppas att det kan inspirera dig att hitta ditt eget personliga smycken.

Är dina nästa örhängen silver, guldpläterade eller guld?

Örhängen är ett oumbärligt smycke. Oavsett om du vill att dina örhängen ska vara i guld, guldpläterade eller silver, kan du alltid köpa dem online på A-Hjort med vårt läckra urval. Våra populära örhängen från Jane Kønig, Maanesten, Stine A, Pernille Corydon, Enamel Copenhagen, Pico, Sistie, A-Hjort och Izabel Camille gör att vi definitivt har örhängen i guld eller silver för din smak. Örhängen är i sterlingsilver, guldpläterat sterlingsilver 925 i högsta kvalitet, guldpläterad / försilvrad mässing eller äkta massivt guld. Detta anges alltid på produktdetaljsidan. Oavsett om du är en silverflicka eller en guldflicka, är vi redo att hjälpa dig. Du kan se vårt urval av silversmycken här - liksom urvalet av smycken i guldfärg här.

Du kan läsa mer om silversmycken på vår blogg: Silversmycken på A-Hjort

Vad är en öronmanschett / earcuff? Vad är en Creolörhängen? Vad är en öronkedja? 

En öron manschett är små öppna hoops som du sätter på örat. En öronmanschett / en earcuff går inte genom örat.
Creolörhängen / Hoops är ofta stora runda örhängen som slutar på båda sidor av hålet i örat. Du kan också hitta många mindre hoops med många fina detaljer på A-Hjort.
Öronkedjor är långkedjade örhängen där kedjan antingen går genom ditt öronhålet och hänger elegant ner på båda sidor om hålet eller så läggs kedjan på en söt örhänge.

Diamanter, kristaller och färgade zirkoner

Om du älskar örhängen med vackra zirkoner, diamanter eller kristaller i de vackraste färgerna, så har vi allt för dig. På A-Hjort älskar vi smycken med färgade zirkoner, stenar eller kristaller. Det ger det vackraste uttrycket och väcker mycket uppmärksamhet. Du kan blanda dina vackra färgade örhängen för nästan alla typer av örhängen. Om du älskar diamanter säljer vi också de vackraste smyckena med riktiga diamanter - och till ett riktigt bra pris.

Köp silverörhängen och guldörhängen online på A-Hjort

På A-Hjort gör vi det enkelt för dig att hitta örhängen för din personliga stil. Vi gör detta genom att handplocka de vackraste designsmyckena från de danska varumärkena till ett bra pris. Vi ser alltid till att ha de senaste kollektionerna av örhängen, så du är alltid säker på att följa modetrenderna.

På A-Hjort är du säker på att du gör en bra affär, eftersom fraktetiketten är gratis och presentförpackningen ingår som en del av vår alltid bra kundtjänst. Om du har frågor om vårt urval av örhängen är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst (5 stjärnor på trustpilot). Köp dina örhängen online idag, så kommer A-Hjort att säkerställa snabb leverans, så att du kan njuta av dina nya vackra örhängen så snart som möjligt.

Du kan också se vårt urval av smycken som erbjuds och säljs här → | Outlet på A-Hjort