Drag

Pernille Corydon

Produkttyp

Färg

Material

Storlek

Pris

799 produkter

A-Hjort har hela urvalet av Pernille Corydon smycken och är alltid uppdaterad med de senaste kollektionerna som slog modebranschen. Pernille Corydons smycken kännetecknas av sin skandinaviska enkelhet och geometriska former. De danska designade smyckena är snygga, feminina och tidlösa. Urvalet från Pernille Corydon är mycket stort och innehåller definitivt ett unikt smycke för dig. Köp Pernille Corydon online på A-Hjort med snabb och gratis frakt, så att du kan få dina smycken direkt hemma eller i en butik i närheten.

Pernille Corydons berättelse i smycken

Pernille Corydon säger: Jag ser nya möjligheter och spännande former vart jag än är. Trangen att skapa har alltid varit en del av mig. Jag hittar min inspiration och entusiasm inom arkitektur, möbler, mode, natur - och hos människor.

Många av Pernille Corydons smycken har en unik historia bakom sig. I hennes kollektion "Times Gone By" är smyckena "Edith", "Ellen" och "Elinor" inspirerade av vintagesmycken. Smyckena har fått sitt namn efter Pernilles mormödrar. Smycken är gjorda som en hyllning till den tidigare generationen och de ögonblick som vi vill fira.

Pernille Corydon tror på att berätta historier genom smycken, så när du bär smycken från Pernille Corydon, bär du små minnen för att bevara och minnas. Dessa små betydelser och berättelser för smycken är något som gör ett visst smycke till något helt unikt.

Pernille Corydons smycken kan blandas med dina egna ärvda smycken från din mormor och på det sättet har du alltid en liten minnesvärd historia att berätta.

Pernille Corydon smycken för vardag och fest

Smycken från Pernille Corydon kan användas för både vardag och fest. Vi rekommenderar att du blandar flera av hennes mer festliga örhängen med några av hennes enkla halsband. För en mer festlig touch är den perfekt med stora hoops eller långa örhängen och en fin pärla för att göra ditt utseende lite mer exklusivt och intressant. Medan små öronproppar är perfekta för vardagligt bruk. Du kan också blanda stora örhängen med små klassiska öronknoppar, eftersom det ger ett vackert och unikt utseende.
 
Pernille Corydons smycken passar allas smak - de är klassiska, snygga, tidlösa och helt unika. På A-Hjort har vi hela urvalet av Pernille Corydon smycken, och vi har alltid de senaste kollektionerna. Urvalet är därför stort och möjligheterna är många - på det sättet kan du skapa ditt eget och unika utseende.

Hitta dina nästa Pernille Corydon-smycken på A-Hjort oavsett om du vill ha örhängen, fingerringar, armband, halsband, fotledskedjor eller accessories

Pernille Corydons oändliga smyckesuniversum

Pernille Corydons smyckesuniversum är oändligt. Pernille Corydon lyckas skapa ett brett urval av tidlösa och snygga smycken som lockar alla åldrar. I alla sina många kollektioner lyckas hon uttrycka olika trender och stilar. Hennes kollektioner är inspirerade av naturen, människor och platser runt om i världen. Alla Pernille Corydons smycken är uppenbara för både födelsedagspresenter, bekräftelsespresenter, mors daggåva, alla hjartans present, julklapp till henne som du älskar. Eller för en liten present till dig själv eller en vän.

Dessutom är alla hennes smycken till ett bra pris och smyckenas kvalitet är framträdande. Genom att köpa Pernille Corydon är du därför alltid säker på att du har ett fashionabelt smycke som kommer att hålla i många år framöver.

Pernille Corydons Collection

Pernille Corydon tar ut fyra olika kollektioner varje år. En vår / sommar, högsommar, höst / vinter och högvinter. Var och en av dessa samlingar är inspirerad av alla aspekter av livet, arkitekturen och naturen. Pernille Corydon fotograferar ofta arkitektoniska linjer, natursköna ögonblicksbilder eller helt enkelt de nuvarande modetrenderna som passerar - oavsett var i världen hon befinner sig.

Sedan förvandlas de nästan omedelbart till små skisser på papper som kommer att användas i nästa Pernille Corydon-samling. Både Bangkok, Berlin, New York och Köpenhamn har en speciell plats i Pernille Corydons hjärta med sin speciella dynamik och sina välbevarade själar. Naturen spelar också en central roll i deras design, där du kan hitta bästsäljare som Daylight, Afterglow, Lagoon och många andra. Stilar.

Material och färger av Pernille Corydon

Pernille Corydons smycken är gjorda i sterlingsilver 925. Smyckena uppfyller de danska lagkraven för frigöring av nickel, kadmium, bly och kvicksilver. Pernille Corydon är en registrerad återförsäljare och importör av smycken i ädla metaller. Enligt dansk lag kontrolleras det därför av Precious Metals Control, som säkerställer att varorna är äkta.

Pernille Corydon smycken finns i följande material:

  • Silver sterlingsilver 925 med en naturlig obehandlad yta
  • Förgyllt sterlingsilver 925 förgyllt med 18 karat guld
  • Oxiderat sterlingsilver 925, som oxideras för att ge det en vacker rustik och mörkare yta
  • Rhodiumpläterat silver sterlingsilver 925, som är lackerat och har en mörkare svart / grå yta

Alla mörka tonade ringar är mörkade med rodiumplätering. Alla mörkt tonade halsband, armband och örhängen oxideras för det mörka och rustika utseendet. Hon använder också diamanter och ädelstenar i sina smycken.

Blanda och matcha med Pernille Corydon

En av de saker vi tycker gör Pernille Corydons smycken till något mycket speciellt är möjligheten att blanda och matcha i både material, former och kollektioner. Det finns inga regler eller gränser för sin egen kreativitet!

Bland annat älskar vi att blanda Pernille Corydons smycken med t.ex. Maanesten, STINE A Jewelry, Enamel Copenhagen och Carré. Beroende på om du väljer det enkla, råa eller romantiska utseendet - då kan du blanda Pernille Corydons smycken på ett sätt som passar ditt utseende.

Blanda gärna dina guldpläterade fingerringar med dina silverörhängen och fingerringar - och gillar även korta och långa halsband med olika former. Se fler bilder på vårt instagram om du behöver inspiration.

Vill du köpa Pernille Corydon till försäljning? Då finns det massor av rabatter att hämta i vår Online Outlet!