Drag

Enamel Copenhagen

Produkttyp

Färg

Material

Storlek

Pris

307 produkter

Det unika med Enamel Copenhagen

ENAMEL Copenhagen är ett unikt, danskt smyckenmärke, där du hittar de finaste och mest unika emaljerna på nästan alla Enamel Copanhagen smycken. Designer, Marie Rantzau, blir alltid inspirerad av färgade emaljer emellan med smycken som både följer dagens trender och får sin helt egen karaktär och ett unikt utseende.

Det tar många års erfarenhet att uppnå en perfekt finish på smycken Enamel Copenhagen, som produceras i östra Asien i mindre verkstäder, utvalda av Marie själv. I flera år har Marie byggt upp ett vänligt och extremt professionellt samarbete med verkstäderna, där varje smycke är handgjorda. Emaljprocessen är omfattande, krävande och ett unikt hantverk. Men emalj är också ett roligt och spännande material att arbeta med.

Vägen är inte lätt - men med passion, vilja och tro hjälper alla processer på vägen till att skapa ett universum i Enamel Copenhagen som jag är stolt över.

- smyckesdesigner Marie Rantzau

Enamel Copenhagens smykkekollektion

ENAMEL Copenhagen är ett av Skandinaviens bästsäljande smyckenmärken, och Enamel Copenhagen står för unika och enkla smyckeserier, där emaljens touch alltid finns. ENAMEL Copenhagen är till exempel känt för sin baskollektion av färgglada moderna emaljhängen, där du hittar otaliga kombinationsalternativ. Enamel Copenhagen smycken kan definieras som en värld av former, färger och kreativitet.

Marie Rantzaus idéer bakom ENAMEL Copenhagen är nya tolkningar av klassiska smycken, som ofta blir ett favoritsmycke. ENAMEL Copenhagen är en smyckeserie i en enkel design med ett starkt uttryck och till överkomliga priser - utan att kompromissa med kvaliteten. Färgval och former är noggrant sammansatta och följer alltid modens färger med en solid baskollektion. Detta gör denna smyckeserie helt unik och tidlös, men är också en smyckeserie som lever i nuet! Marie Rantzau säger att hon ständigt befinner sig i ett "inspirationsläge", där hon tolkar världen vi alla lever i och visualiserar den genom Enamel Copenhagen Smycken.

På A-Hjort säljer vi smycken frän Enamel Copenhagen online med snabb och gratis leverans. Du kan därför enkelt köpa Enamel Copenhagen smycken här och få dem levererade inom 1-5 arbetsdagar. Vi är en onlinebutik med hela Enamel Copenhagen valet av populära örhängen, ringar, armband, halsband och hängen från Enamel Copenhagen Spring / Summer, Enamel Copenhagen High Summer, Enamel Copenhagen Autumn/Winter, Enamel Copenhagen Christmas.

Enamel Copenhagens material och färger

Enamel Copenhagens smycken är gjorda i sterlingsilver 925 och kan också förgyllas med 18 karat guld. Smycken uppfyller de danska lagkraven för utsläpp av nickel, kadmium, bly och kvicksilver. Enamel Copenhagen är en registrerad återförsäljare och importör av smyckedelar i ädelmetaller. I enlighet med dansk lag kontrolleras hon därför av ädelmetallkontrollen, som säkerställer att varorna är äkta.

Enamel Copenhagen smycken finns i följande material:

  • Silver sterling silver 925 med en naturlig, obehandlad yta
  • Förgyllt sterlingsilver 925 förgyllt med 18 karat guld.
  • Dessutom använder Enamel Copenhagen vackra färgglada emaljer i många av sina mönster.

Blanda och matcha med Enamel Copenhagen

Enamel Copenhagens smycken är helt fantastiskt att blanda med. De färgglada detaljerna och söta designen ger de bästa möjligheterna att para ihop med våra andra märken. Vi rekommenderar särskilt att matcha Enamel Copenhagen smycken med Jane Kønig, Pernille Corydon, Maanesten, STINE A Jewelry eller A-Hjorts eget varumärke, eftersom du kan kombinera de vackra färgerna från Enamel Copenhagen med enkla och klassiskt designade smycken. Vår favorit mix och match är Lola-kollektionen med små färgade emaljer som kombineras snyggt med andra guldpläterade eller silversmycken. Prova själv - möjligheterna är oändliga!

Enamel Copenhagen smycken till salu? Köp de populära smycken till bra rabatt! Se mer i vårt online smycken outlet.