Drag

Sistie

Produkttyp

Färg

Material

Storlek

Pris

256 produkter

Nytt smyckenmärke - Välkommen till Sistie

Vackra, coola och unika smycken där kreativitet är nyckelordet - välkommen till det helt nya smyckenmärket Sistie! Det nya smyckenmärket Sistie kommer att engagera unga kvinnor i ett socialt och kreativt samhälle, och de bjuder in dig ombord till framtidens kreativa universum, där unga kvinnor sätter dagordningen.

”Vår idé är att integrera dig i en dialog om kreativitet, karriärval, utmaningar, drömmar, mål och tabu. I allmänhet handlar det om att vara ung idag", säger Kamille Carolina Østergaard, som är grundaren av Sistie.

Ägaren Kamille Carolina Østergaard grundade det kända smyckenmärket Izabel Camille 2008. På mindre än tio år har hon vunnit internationell framgång och skapat en gedigen verksamhet som nu ekonomiskt tillåter henne att förverkliga en annan dröm - Sistie.

Sistie designar nya smycken fortlöpande och följer inte den traditionella strukturen inom smyckesvärlden, med 2-4 samlingar årligen. Designen kommer i ett flöde och speglar det som rör sig just nu i modebranschen. Sistie är ditt smyckesuniversum där du får uttrycka dig i en kreativ miljö med andra! Alla unga är inbjudna att delta, oavsett bakgrund och kultur - Så länge du älskar smycken och vad de gör för dig! Alla smycken kan köpas här på A-Hjort och vi är super stolta över att vara en del av detta spännande projekt.

Design collabs med Sistie smycken

Sistie har ofta, i samband med deras smyckesamlingar, ingått ett samarbete med olika kreativa och populära entusiaster. I samlingarna hittar du bland annat kollaps med coola unga kvinnor som influenser, youtubers, bloggare eller på annat sätt är kreativa på sociala medier. Bland annat hittar du unga kvinnor som; Melissa Bentsen, Anna Briand, Olivia Dahl, Silke Kristensen och andra coola personligheter.
På A-Hjort hittar du alla läckra collabs och smyckkategorier online! Oavsett om du letar efter Sistie Örhängen, Sistie Finger Ringar, Sistie Armband, Sistie Halsband, Sistie Anklets eller Sistie Hängen, kan vi hjälpa dig! Kom ihåg att vi alltid har gratis frakt och snabb leverans.

Vill du bli designer på deras nästa kollektion?

Sisties smycken skapar ramen för en kreativ miljö där unga tjejer har möjlighet att vara gästdesigners. De samarbetar med influenser, skådespelare, musiker, sportstjärnor - med andra ord unga kvinnor som har visioner, mål och ambitioner.
Sistie är de ungas smycken. Sistie-stiftelsen bygger inte på aktuella affärsstrategier utan på att skapa en aktiv gemenskap. Ett samhälle där kreativitet och passion tar form och skapar framtiden. Ingenting är stillastående, allt är i rörelse! Ett humanitärt projekt som visar framtidens mångfald bland mänskliga strömmar. Du kan vara en del av deras samhälle och universum. De är värd för designdagar, fotodagar och designtävlingar, som är tillgängliga för alla. Du kan ladda upp personliga foton, youtube-filmer eller delta i intervjuer och debattinlägg som är öppna och ärliga. Delta - och ha de utmaningar och drömmar du har uttryckt.

”Jag är glad att få få vara med i det här spännande projektet. Gemenskapen betyder allt, och det ger mig en viss typ av frid - att det finns en förståelse för oss unga människor - och vi får tid att tala högt utan att bedömas utifrån vad vi säger. Vi är inte ute på väg - vi är bara nyfikna på livet och testar därför nya idéer. " - Sophie, praktikant vid Sistie.

”Baserat på mitt smyckenmärke Izabel Camille har min önskan varit att skapa ett systermärke för unga kvinnor, därför namnet Sistie. Unga kvinnor har många drömmar och problem, och de måste hitta ett kreativt samhälle där de kan utvecklas. Där de kan drömma och vara precis som de är. Det är därför vi har valt att ge ungdomar möjlighet att vara medskapare i vårt universum - där allt kan hända ” - Kamille Carolina Østergaard, grundare av Sistie.

Letar du efter Sistie smycken till försäljning? Då kan du se mer i vårt online-outlet här!