Drag

Jane Kønig

Produkttyp

Färg

Material

Storlek

Pris

251 produkter

Jane Kønig  - klassisk, rå och moderna smycken

Om du är för rå, tidlösa, eleganta och snygga smycken som möts i en perfekt kombination, har du haft den perfekta platsen.

Jane Kønig är ett danskt designmärke som har en lång historia bakom dem. Jane Kønig är en utbildad plaggdesigner 1986, och hon öppnade sin första butik i Köpenhamn 1989, och vi är lyckliga att vi är online-återförsäljare av det fantastiska varumärket som består av eklektiska, lekfulla, personliga och klassiska mönster med quirky vändningar. Jane Kønig filosofi är att utmana kvinnor att experimentera med sitt utseende.
Jane Kønig, till exempel, utformade de personliga Reflections Letter och den ikoniska V-ringen, vilka båda är tydliga favoriter.

Jane Kønigs egenskaper är att den råa, feminina, klassiska och moderna möts i en perfekt kombination som låter dig sätta ihop smycken som passar dig och din stil. Du kan kombinera sina halsband och armband med sina många hängen och sätta de stora ringar och örhängen.

När du köper smycken från Jane Kønig får du en klassisk, edgy och detaljerad dansk design, som du kan njuta av många år.

Jane Kønig smycken samlingar

Jane Kønig som själv designar smycken, designer med personlig passion och inspiration - deras universum är lekfullt och eklektiskt, som betyr med mönster som är tidlösa och klassiska med twists.
Jane Kønig lanserar fyra samlingar per år; Vår sommar / SS, Hög sommar / HS, Höst vinter / AW och Holiday Collection / HW, och vi väljer de läckra stilarna från varje samling.

Jane Kønig smycken i gåva

Smycken håller ofta ett kärleksfullt minne, en speciell tid eller händelse, och därför är det en perfekt present till en mor, syster, mormor, flickvän och dotter. När du ger en Jane Kønig smycken i gåva, får mottageren en bit hög, dansk kvalitet som passar alla budgetar och eventuella evenemang. Din valentinesdate, pojkvän eller mamma kan till exempel få en halsband eller ett armband, som en symbol för kärlek. Om du skal til konfirmationen är Jane Kønig smycken ett uppenbart alternativ som en present till bekräftelserna eller som tillbehör till de vackra bekräftelseklänningarna.
Om du behöver 18 års födelsedag, studentfest, kandidatfirande eller något ganska fjärde, då de många möjligheterna i Jane Kønig en uppenbar möjlighet. A-Hjort har alltid gratis, hastig leverans, gratis, vacker presentförpackning, och du kan även bifoga en personlig hälsning om så önskas. Vi är väldigt stolta att säga att vi har fem stjärnor på Trustpilot.

Jane Kønig material

Alla Jane Kønig smycken är gjord av nickelfri sterling silver 925, de förgyllda smycken är förgyllda med 18k guld. Alla pärlor och stenar är riktiga. Jane väljer noga materialet och väljer bara det bästa.

Jane Kønig är uppenbart att blanda och matcha

Här på A-Hjort kan vi inte gömma vår entusiasm för Jane Kønig universet, som har absolut fantastiska, edgy, feminina och klassiska smycken som kan användas för den mycket grundläggande outfiten eller till den mycket stora stadsturnén.

Du kan kombinera hängen och kedjor i oändligt många kombinationer, och så kan du uppnå exakt det utseende du letar efter, och de olika stilarna harmoniserar så elegant och bra med varandra. Byt ut dina hängen från evenemanget till händelse och säsong för säsong - på detta sätt kan du ersätta ditt uttryck i din stil på ett ekonomiskt och hållbart sätt.

Vill du göra en hel del? Så titta i vårt online-utlopp, där det kan finnas Jane Kønig och andra bra märken som erbjuds.