Drag

Izabel Camille

Produkttyp

Färg

Material

Storlek

Pris

382 produkter

Izabel Camille - Ett feminint och extravagant smyckenmärke

Gillar du dansk design med elegans, nordisk enkelhet och hög kvalitet? Då har du kommit till rätt ställe! A-Hjort är en online-återförsäljare av Izabel Camille smycken, som grundades 2008 av Ann Ulrich och Kamille Vibekke Østergaard. Kamille ritar alla sina mönster i sin lilla skissbok, som hon bär med sig överallt. Bland annat har hon designat sina helt fantastiska bästsäljare Everyday örhängen, vilket är Izabel Camilles absolut ikoniska och unika egenskaper.

Izabel Camille är moderna smycken med en touch av romantik, feminism och natur. De använder äkta ädelstenar i sina mönster som olika färgade kvarts, kalksten, månsten, onyx och många fler. Det som kännetecknar Izabel Camille är också att du här har möjlighet att skapa ditt helt unika smyckeutseende genom att blanda ett eller flera av deras halsband, armband, eller örhängen med de många olika vackra hängen. Bland annat gör Izabel Camille de vackraste fingerringarna, som lätt kan stå ensamma i sitt feminina och eleganta uttryck. Naturligtvis kan du också enkelt blanda ringarna med andra ringar - skapa din egen personliga stil.

När du köper smycken från Izabel Camille får du en tidlös och vacker dansk design som du kan njuta av under många år framöver.

Izabel Camille smycken samling

Designern bakom Izabel Camille, Kamille Vibekke Østergaard, skapar sina vackra mönster baserade på tre huvudfunktioner; Glam, romantik och minimalism. Härifrån expanderar hon två gånger om året på dessa tre huvudgrupper med nya mönster i en vår / sommarkollektion och i en höst / vinterkollektion. På A-Hjort har vi alltid ALLA Izabel Camilles smycken - och vi är alltid först med de senaste stilarna och kollektionerna!

Izabel Camille material och färger

Izabel Camille smycken är gjorda i sterlingsilver 925. Smyckena uppfyller de danska lagkraven för frisättning av nickel, kadmium, bly och kvicksilver. Izabel Camille är en registrerad återförsäljare och importör av smyckedelar i ädelmetaller. Enligt dansk lag kontrolleras hon därför av ädelmetallkontrollen, som säkerställer att varorna är äkta.

Izabel Camilles smycken finns i följande material:

  • Silver-sterling silver 925 med en naturlig obehandlad yta
  • Förgyllt sterlingsilver 925 förgyllt med 18 karat guld
  • Roséguldpläterat sterlingsilver 925 med ett fint guldlager blandat med koppar
  • Rhodiumpläterat silver-sterlingsilver 925 som är lackerat och har en mörkare svart / grå yta

Av Izabel Camille har de lagt mycket ansträngningar för att förhindra att förgyllningen på ringarna inte slits ut. Därför har de valt att belägga ringar med 3 MICRON förgyllning extra, vilket gör ringarna otroligt hållbara. Observera, därför är deras guldpläterade ringar vanligtvis lite dyrare än deras silverringar. Det borde dock inte vara något tvivel om att kvaliteten är värt de extra pengarna, för du får en ring som varar säsong efter säsong.

Izabel Camille använder bara äkta ädelstenar i sin design, såsom olika färgade kvarts, kalsedon, månsten, Onyx och många fler.

Blanda och matcha med Izabel Camille

På A-Hjort är vi galna över Izabel Camilles feminina och läckra mönster. Vi älskar alla designklassiker från Attitude-serien, Everyday-serien, Primadonna-serien samt Miss Pearl-serien, eftersom de alla kan användas oavsett om det är för vardag eller fest.

På Izabel Camille kan du blanda örhängen och halsband precis som du vill, eftersom designen är så enkel och vacker att den enkelt harmonierar med andra smycken. Du kan med fördel blanda de hängen du vill ha för dina grundläggande Izabel Camille örhängen eller halsband. Köp till exempel ett par grundläggande örhängen; Attitude eller Everyday och blanda dem med olika hängen säsong efter säsong. På det sättet kan du ständigt ändra utseendet på dina örhängen på ett ekonomiskt, hållbart och elegant sätt. Samma övning kan naturligtvis göras genom att köpa ett grundläggande halsband där du kan blanda ett nytt vackert Izabel Camille hänge varje säsong.

Jane Kønigs halsband och ringar passar också riktigt bra!

Ta en titt på vårt onlinebutik där det kan finnas Izabel Camille och andra bra märken som erbjuds.