Drag

Dansk design med elegans, nordisk enkelhet och hög kvalitet. Varumärket Izabel Camille etablerades 2008 av Ann Ulrich och Kamille Vibekke Østergaard. Kamille handtecknar alla sina smycken i sin lilla anteckningsbok som hon har med sig överallt. Bland annat har hon formgivit deras fantastiska bästsäljare ”Everyday” – örhängena som har blivit Izabel Camilles ikoniska och unika kännemärken. Izabel Camille är moderna modesmycken med inslag av romantik, feminism och natur. I smyckena ingår en stor mängd äkta ädelstenar som t ex kvarts, kalcedon, månsten och onyx med flera i olika färger. Typiskt för Izabel Camille är också att man alltid har möjlighet att skapa sina egna smyckeskombinationer genom att blanda flera av deras halskedjor och öronringar med de många olika vackra hängena. När man köper smycken från Izabel Camille får man ett tidlöst och elegant stycke dansk design att glädjas åt i många år.

Izabel Camille kollektion

Designern bakom Izabel Camille heter Kamille Vibekke Østergaard och skapar sina smycken utifrån tre huvudspår: glam, romantisk och minimalistisk. Utifrån detta bygger hon två gånger årligen på sina tre huvudgrupper med nya formgivningar i en Vår/Sommar-kollektion och en Höst/Vinter-kollektion.
Här på A-Hjort har vi alltid alla Izabel Camilles smycken - och vi är alltid först med de senaste modellerna.

Izabel Camille material och färger

Izabel Camille smycken är gjorda av sterlingsilver 925. Smyckena uppfyller de danska kraven på innehåll av tungmetaller som nickel, kadmium, bly och kvicksilver. Izabel Camille är en registrerd leverantör och importör av smyckesdelar i ädelmetaller. I enlighet med dansk lagstiftning kontrolleras hon därför av Ädelmetallkontrollen i Danmark, för att säkra varornas äkthet.

Izabel Camille smycken finns i följande material:

  • Sterlingsilver 925 - med naturlig obehandlad yta.
  • Förgyllt sterlingsilver 925 - med 18 karat guld.
  • Roséguld sterlingsilver 925 - med ett fint lager guld blandat med koppar.
  • Rhodinerat sterlingsilver 925 - med en mörkare svart/grå yta.

Izabel Camille har satsat mycket på att deras förgyllning ska vara extra slitstark och därför har de valt att belägga dem med 3-micronförgyllning, som gör ringarna otroligt tåliga.
Deras förgyllda ringar är visserligen något dyrare än silverringarna, men kvaliteten är definitivt värd det du betalar extra för med tanke på att de håller år efter år.

Mixa och matcha med Izabel Camille

När du köper Izabel Camille-smycken får du perfekta möjligheter att kombinera dina öronringar och halskedjor precis som du vill.
Du kombinerar de hängen du vill ha till din baskollektion med öronringar eller halskedjor från Izabel Camille.
Uppdatera dina hängen efter årstiden, så har du med enkla medel skaffat dig en tidlös och läcker smyckeslook.