Drag

Hängen

Hängen och berlocker för halsband, örhängen och armband är fantastiska eftersom de kan skapa den stil och det utseende du vill ha. Blanda dina egna favoritsmycken och lägg till ett guld-, guldpläterat eller silverhänge med en speciell betydelse i ditt favorithalsband, örhänge eller armband. Vi har ett brett urval av guld-, silver- och guldpläterade hängen och berlocker som du kommer att älska. Ta en titt på alla vackra hängen och berlocker från STINE A Jewelry, Enamel Copenhagen, Jane Kønig, Izabel Camille, A-Hjort och Sistie nedan.

Brand

Produkttyp

Färg

Material

Storlek

Pris

128 produkter

Det vackraste urvalet av hängen och berlocker 

A-Hjort har ett brett urval av danska smyckenmärken som designar de finaste hängen och hängberlocker. Sortimentet är noggrant utvalt av de hetaste smyckenmärkena - du hittar hängen och berlocker från Stine A, Enamel Copenhagen, Izabel Camille, Jane Kønig, Sistie och A-Hjorts eget smyckenmärke. Vi älskar hängen och berlocker i både guld, guldpläterat och silver som kan hjälpa till att lägga den sista handen till din favoritdräkt, oavsett om du ska på fest eller på jobbet.

Inspiration att välja hängen och berlocker för dina halsband, örhängen och armband

Köp ett eller flera hängen och berlocker och placera dem i ditt halsband, armband eller örhängen för att förnya uttrycket och designen av smyckena. På så sätt kan du krydda glädjen i gamla smycken och få dem att passa din outfit, oavsett om det är för vardagliga eller festligare tillfällen.
På A-Hjort rekommenderar vi att du köper några söta och vackra hängen och berlocker och kombinerar dem med en klassisk ankarkedja. Därför har vi designat en vacker och tidlös ankarkedja som finns under A-Hjort Halsband. Du kan också köpa hängen och berlocker och kombinera dem med örhängen och halsband. Speciellt Izabel Camille har gjort några coola örhängen och hoops där du kan kombinera dem med vackra hängen i både silver och guldpläterat sterlingsilver.

Hängen och berlocker är den perfekta presenten och en personlig presentidé

På A-Hjort kan du få de vackraste brevhängen till ditt halsband, armband eller fotledskedja. Vi har också hängen formade som hjärtan eller andra söta symboler och motiv. På så sätt kan du skämma bort dig själv eller någon du bryr dig om genom att ge smycken en personlig touch med initialer eller din favoritsymbol. Hängen finns också i olika färger, vilket enkelt kan ge ett nytt liv i befintliga smycken - ett hängsmycke som en present till kvinnor och flickor kommer alltid att vara en bra användbar gåva. Om du är osäker på vad du ska ge flickan som har allt, är en hänge en utmärkt presentidé!

Berlocker i guld, berlocker i silver och berlocker i olika färger

Oavsett om du är en silverflicka eller en guldflicka, har vi ett hängsmycke för just din garderob! På A-Hjort hittar du både silver och guld / guldpläterade hängen, och möjligheterna är många. Till exempel kan du också kombinera både guld- och silversmycken och låta din personlighet lysa genom blandningen av smyckena. Hängen och berlocker finns också med pärlor eller med naturstenar i olika färger. Färgvalet ger en förnyad energi till din outfit och den exakta händelse du står inför.