Drag

Smycken till julklapp - på A-Hjort hittar du presenten

Smycken är bra som en julklapp. Ge en personlig gåva till den du bryr dig om. På A-Hjort har vi ett mycket stort urval av de hetaste varumärkena Jane Kønig, Pernille Corydon, Maanesten, Enamel Copenhagen, STINE A Jewelry och vår egen A-Hjort kollektion.

Brand

Produkttyp

Färg

Material

Storlek

Pris

162 produkter

Gratis presentförpackning och till / från kort

Observera att det på A-Hjort alltid finns gratis frakt OCH gratis presentförpackning. Nämligen: Under utcheckningen kan du dela din kundvagn i en eller flera gåvor och till och med skriva innehållet på ett kort som vi bifogar. Du kan också bara välja ett tomt kort och skriva det själv.

Detta innebär att du kan hantera hela presentköp på en gång och sedan bara vänta tills strax efter att du har fått alla gåvor redo att lämnas ut som en presentgåva eller placeras under julgranen.

Jul 2020: Trendiga smycken och A-Hjorts unika smyckesset

Nedan har vi samlat ett antal bra erbjudanden för trendiga smycken som kommer att klara sig bra under julen 2020. I synnerhet fokuserar vi i år på de unika presentuppsättningarna, där smycken från olika märken har sammanställts i ett övergripande paket. Och ja, när du köper apparaterna finns det också en betydande besparing! Uppsättningen kan ges tillsammans eller så kan du välja att dela upp smyckena i flera separata paket.

Så här - låt julklappshopping börja!