Drag

Ringar

A-Hjort har ett stort urval av de hetaste och mest populära ringarna och fingerringarna. A-Hjorts stora universum av ringar har något för alla i färgerna guld och silver. Gör ditt utseende komplett med ringar i olika färger, storlekar och former. Det har blivit väldigt trendigt att blanda ringar med andra ringar för att skapa en helt egen unik stil och få ett mer trendigt utseende. Bär din ring ensam eller blanda med andra ringar från olika smyckenmärken. Om du frågar oss är det riktigt gott att stapla flera ringar! Alla våra ringar är av högsta kvalitet med 100% sterling silver 925, äkta pärlor, porslin, stenar och ädelstenar.

Vi säljer de populära ringarna, från Jane Kønig ringar, Maanesten-ringar, Pernille Corydon-ringar, Enamel Copenhagen-ringar, STINE A Jewelry ringar, Carré-ringar, Sistie-ringar, Izabel Camille-ringar och våra egna A-Hjort-ringar.

Hitta dina nästa favoritringar nedan.

Brand

Produkttyp

Färg

Material

Storlek

Pris

1075 produkter

Ringar - Fingerringar är den perfekta presenten för alla tillfällen

Köp din present på A-Hjort för någon du älskar. Fingerringar är något speciellt och viktigt för den person som gåvan ges till. Oavsett om det är en gåva till dig själv, vän, flickvän, syster, mor eller dotter, kan en ring vara något mycket speciellt. En ring som en gåva till en älskad är en mycket personlig gåva. En ring betyder ofta något extraordinärt och kan skapa fantastiska minnen. En ring är därför ett självklart val för mors dag, julklapp, studentgåva, konfirmation eller alla hjärtans dag.

Fingerringar finns i olika material och många vackra mönster. Du kan hitta fingerringar för alla typer av kvinnor och tillfällen. Vårt stora urval av fingerringar för kvinnor består av guldringar, silverringar och guldpläterade ringar.
När du köper din ring från A-Hjort kommer de att levereras i en fin original smyckeskrin. Om du väljer det för utcheckning erbjuder vi naturligtvis också en fin och gratis presentförpackning.
 
Är du inte säker på vilken ringstorlek du ska välja? Du kan se vår storleksguide för ringar här. Om ringen råkar vara i fel storlek hjälper vi naturligtvis gärna till med en ersättning. Se under våra FAQ hur vi hjälper till med detta.

Fingerringar i kombination med andra smycken

På A-Hjort har vi ett underbart urval av smycken av hög kvalitet. En ring är ett perfekt smycke för både vardag och fest. Du kan kombinera fingerringar med vårt stora urval av andra smycken - till exempel örhängen, halsband och armband. Om du frågar oss kan du aldrig ha för mycket smycken. Vi älskar att kombinera fingerringar med andra smycketyper för att skapa en trendig stil från topp till tå. Genom att kombinera dina fingerringar med andra smycken kan du skapa ditt eget unika utseende som matchar din outfit och det evenemang du deltar i. Fingerringar är ofta en av de första sakerna du märker. Därför tycker vi att coola kombinationer av enkla ringar och statement ringar är ett måste för alla kvinnors garderober.

Vi har satt ihop ett antal smycken, där vi gärna ger inspiration till hur du på bästa sätt kan kombinera dina ringar med andra smycken. Se mer här smycken set på A-Hjort

Blanda dina ringar med andra ringar

På A-Hjort älskar vi att bära många ringar samtidigt. På det moderna språket kallar vi det också "stacking". För att skapa det mest utsökta utseendet bör du kombinera mer än två ringar på varje hand eller till och med mer. Att stapla ringar är otroligt trendigt - och därför är A-Hjort det perfekta stället att handla dina ringar på. Vi säljer alla de hetaste varumärkena för att stapla ringar med. Hos A-Hjort sätter bara fantasin gränserna. Som nämnts kan du enkelt kombinera flera ringar på samma finger. Du kan till exempel kombinera enklare och tunnare ringar med större och mer detaljerade ringar. Det kan också vara otroligt elegant att bära en enda ring eller två ringar på ena sidan om du letar efter det mer diskreta utseendet.

Justerbara ringar

Vi har ett stort urval av ringar, där du själv kan justera storleken på ringen. Smyckesmärkena som erbjuder justerbara ringar är till exempel Pernille Corydon-ringar, Enamel Copenhagen-ringar, Maanesten-ringar. Fördelarna med justerbara ringar är att du själv kan bestämma vilket finger ringen ska vara på. På så sätt kan du också enkelt växla runt ringarna och det uttryck du vill ha. Justerbara ringar är också bra för de varma sommardagarna, där fingrarna kan vara lite svullna. Här är det fantastiskt bekvämt att kunna justera ringen lite.

Köp dina fingerringar på A-Hjort

A-Hjort ser till att välja de vackraste fingerringarna från de danska smyckenmärkena. Vi är specialiserade på att sälja smycken av hög kvalitet till kvinnor som vill ha ringar som återspeglar dagens modetrender. Ringarna som vi säljer på A-Hjort kan hålla hela livet om du tar hand om dem. Se vår guide om hur du tar hand om dina smycken på bästa sätt här.
Ringar är lämpliga för alla evenemang, oavsett om det är vardagligt eller fest. Det kan därför vara en fördel att ha en uppsättning ringar som du använder i vardagen samt en annan uppsättning ringar som du använder vid festliga tillfällen. På A-Hjort har vi hittat ett stort urval av fashionabla ringar, vilket gör det möjligt att köpa vackra ringar till ett överkomligt pris. Du kan därför montera en unik och vacker smyckekollektion för alla tillfällen genom att titta i vårt smyckeval.

A-Hjort erbjuder alltid gratis frakt och presentförpackning, oavsett om vi skickar ringen till dig själv eller till någon du älskar. Om du har frågor om vårt urval av ringar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Köp din ring idag så att du eller presentmottagaren kan njuta av den så snart som möjligt.

Du kan också se våra bra erbjudanden på ringar och många andra smycken här → A-Hjort Outlet.