Present kort

Du kan enkelt och snabbt köpa ett presentkort till A-Hjort.

Genom att köpa ett presentkort och ge det som present till någon du tycker om, slipper du själv besväret med att hitta rätt smycke.

Att ge bort ett presentkort är alltid en bra idé. Här ger du mottagaren möjlighet att själv välja och hitta sitt personliga och unika smycke, med tanken att det kommer från dig som giver. På det här sättet blir det extra speciellt eftersom mottagaren har haft dig i åtanke hela tiden när smycket skulle väljas.

När du ska köpa ett presentkort kan du göra det här eller söka på "gift" högst upp i sökfältet på hemsidan. Du bestämmer helt själv vilket belopp presentkortet ska vara på.

Presentkortet gäller i 3 år från utfärdandedatumet.

Så här fungerar det:

  1. Du skriver in önskat belopp och trycker på "välj belopp". Beloppet anges i svenska kronor - SEK.

  2. Gåvokortet med det valda beloppet läggs nu till i din kundkorg.

  3. Du avslutar och betalar i webbutiken på samma sätt som alla andra beställningar. Om du vill ha en personlig hälsning med gåvokortet kan du skriva det i kommentarsfältet i kassan.

  4. A-Hjort skickar ett vackert digitalt gåvokort.

En betalningskod finns skriven på gåvokortet. Gåvokortsinnehavaren kan lösa in betalningskoden för att använda upp till det köpta beloppet. Om hela beloppet inte används på en gång kan resterande belopp alltid användas vid ett annat tillfälle.