Drag

Vackra, nytänkande och moderna smycken. Smycken från Maanesten är helt underbara och nytänkande i deras design och uttryck. Maanestens smycken har massor av fina detaljer och eleganta färger. Kombinera dem gärna med varandra eller med andra smycken från dina favoritdesigners. Typiskt för Maanesten är också att de är så prisvärda i förhållande till den genomgående höga kvaliteten.

Maanesten kollektion

A-Hjort erbjuder ett elegant urval av Maanesten smycken från vilka smycken som vi tycker passar bäst till A-Hjorts smyckesvärld.
Vi har noga valt ut feminina och tidlösa smycken i läcker design från Maanesten och har dessutom blivit helt förälskade i hela den fantastiska kollektion Reef.

Maanesten material och färger

Maanesten smycken är gjorda av sterlingsilver 925. Smyckena uppfyller de danska kraven på innehåll av tungmetaller som nickel, kadmium, bly och kvicksilver. Maanesten är en registrerd leverantör och importör av smyckesdelar i ädelmetaller. I enlighet med dansk lagstiftning kontrolleras hon därför av Ädelmetallkontrollen i Danmark, för att säkra varornas äkthet.

Maanesten smycken finns i följande material:

  • Sterlingsilver 925 - med naturlig obehandlad yta.
  • Förgyllt sterlingsilver 925 - med 18 karat guld.

Maanesten använder gärna halvädelstenar i sin design.

Mixa och matcha med Maanesten

Blanda gärna många av de olika coola och råa Maanestensmyckena med deras mer feminina varianter. Det är i själva kombinationen av Maanestensmycken som deras mycket speciella och attraktiva uttryck kommer helt till sin rätt.
Vi älskar också att mixa deras coola och kraftiga ringar och halskedjor med ett par-tre av deras fina och tunna armband för en personlig och superläcker look.