Drag

Maanesten

Produkttyp

Färg

Material

Storlek

Pris

696 produkter

På A-Hjort hittar du ett stort urval av Maanesten-smycken. Vi är lagerledare och kan leverera dag till dag på alla populära smycken. Du får därför snabb och gratis frakt när du köper Maanesten-smycken online på A-Hjort. Vi skickar direkt till din adress eller närmaste butik, oavsett om du behöver Maanesten smycken i Stockholm, Göteborg, Malmø eller Örebro. 

Maanesten skapar vackra smycken som lyfter fram varje kvinnas bästa sidor och samtidigt ger henne ett snyggt utseende som passar tidens trender.

Bakom märket Maanesten hittar du smyckedesignern Lotte Venø Callesen. Lotte har designat smycken i mer än 10 år, som alla har funnit en permanent plats i modebilden. Med varumärket Maanesten har hon skapat en stil som älskar tidens färger och former och har ett uttryck som kan bäras av alla - unga och gamla.
Maanesten smycken har ett mycket speciellt uttryck. Smyckena har ett vackert utförande, som särskilt fokuserar på de speciella detaljer som finns i alla smycken. På denna sida kan du se hela vårt breda utbud och stora sortiment av Maanesten smycken.

Låt din stil lysa igenom i ditt val av smycken

Krydda din outfit med de vackraste Maanesten-smyckena och låt din stil lysa igenom. Oavsett om du gillar silver, guld eller pärlor - det klassiska utseendet eller ett lite mer iögonfallande och intressant utseende - vi har samlat smycken från Maanesten som definitivt kommer att falla i din smak. Maanesten följer alltid det senaste mode och trend - så du kommer garanterat att hitta ett fashionabelt Maanesten-smycke på den här sidan. Maanesten är ett av de trendmärken på modebranschen och har en exakt känsla för vad kvinnorna eller tjejerna vill ha. Smycken från Maanesten innehåller många fantastiska färger, vackra vita pärlor, små unika detaljer och läckra grafiska snitt. Blanda gärna de populära Maanesten örhängen, Maanesten fingerringar, Maanesten armband, Maanesten halsband och alla fina Maanesten tillbehör med varandra för att skapa det perfekta och fashionabla utseendet!

Smycken för alla tillfällen och åldrar

Under de senaste åren har Maanesten blivit ett otroligt populärt smyckenmärke som designar de vackraste och läckra smyckena för alla kvinnor, oavsett typ och ålder. Alla smycken från Månesten är av superhög kvalitet. Ett Maanesten-smycke är också den perfekta presentidén, oavsett för dig själv, din syster, mamma eller vän. Maanestens egna designers spenderar otroligt mycket tid på varje enskild samling. Därför har varje smycke de vildaste och mest unika detaljerna. För varje säsong hittar du inspiration på nya platser och berättelser som de designar från. Maanesten vill göra livet vackrare och vardagen roligare, och du hittar därför ett stort urval av olika typer av mönster i kollektionerna från Mannesten. Unika detaljer krävs i alla Maanestens smycken, så oavsett om du letar efter ett par enkla ringar i guldpläterat silver, ett par blommiga öronknäppor med fina små detaljer eller en ring i en nyckfull och kantig design, du kan hitta vid Maanesten. Maanesten har skapat en stil och en design som följer tidens anda och gör att den enskilda kvinnan kan bära den på ett enkelt och naturligt sätt. Alla smycken har ett unikt uttryck och Maanesten har lyckats balansera dagens trender på ett elegant och graciöst sätt i alla sina smycken.

Fashionabla kvalitetssmycken till ett bra pris

Maanesten erbjuder de mest utsökta smyckena till ett bra pris, där alla kan delta. Maanesten startade redan 2005, då smyckedesignern Lotte Venø Callesen lanserade sin första smykkekollektion. Karaktäristiskt för Maanesten-smycken är en blandning av det tidlösa och samtidigt flytande och drömmande etniskt inspirerade utseendet. När smyckedesignern Lotte Venø Callesen började skapa unika smycken för mer än 15 år sedan var det primära syftet att skapa moderna och moderna kvalitetssmycken till lägre priser. Alla kvinnor måste ha möjlighet att köpa de senaste smycketrenderna, och det är du helt garanterat med vackra smycken från Maanesten. Maanesten producerar sina smycken i en indisk stad, där de har sina egna juvelerare. Just genom sin kombination av design och hantverk blir det möjligt att erbjuda hög kvalitet till ett bra pris. På A-Hjort är Maanesten-valet överlägset störst och möjligheterna många. Det är alltså stor sannolikhet att du hittar ett smycke som passar just dig. Vi har alltid gratis frakt och presentförpackning och är också mycket glada att ge dig råd både via e-post och telefon om du är osäker på något. Köp dina nästa Maanesten-smycken på A-Hjort så är du säker på en bra affär.

Maanesten-samlingar - en enorm framgång

Maanesten lanserar fyra årliga kollektioner och de flesta färger, mönster och former upprepas i sina smycken säsong efter säsong. Du kan därför alltid hitta nya smycken från deras nya kollektion som kan kombineras vackert med tidigare smyckesamlingar. Maanesten designar alla sina smycken i Danmark och bearbetningen sker i den indiska staden Jaipur, där de har sin egen juvelerare. Det är kombinationen av design och hantverk som gör det möjligt för Maanesten att erbjuda hög kvalitet till ett riktigt bra pris.

Se Maanestens olika samlingar i följande kategorier:
Vår / sommar, högsommar, höst / vinter, hög vinter.

Maanesten material och färger

Maanesten smycken är tillverkade av sterlingsilver 925. Smyckena uppfyller de danska lagkraven för frisättning av nickel, kadmium, bly och kvicksilver. Maanesten är en registrerad återförsäljare och importör av smyckedelar i ädelmetaller. I enlighet med dansk lag kontrolleras därför Maanesten av ädelmetallkontrollen, vilket säkerställer att varorna är äkta.

Maanesten smycken finns i följande material:

  • Silver sterling silver 925 med en naturlig obehandlad yta
  • Förgyllt sterlingsilver 925 förgyllt med 18 karat guld.
  • Dessutom använder Maanesten många halvädelstenar i många av sina mönster.

Blanda och matcha med Maanesten

Blanda gärna många av de mer coola och råa smyckena från Maanesten med sina feminina stilar. Till exempel älskar vi att använda zodiakedjorna "Zodiac" tillsammans med andra längre halsband. I allmänhet, när du blandar smycken med Månesten, kommer smyckena verkligen till sin rätt. Vi rekommenderar att man blandar de populära Maanesten-smyckena med de läckra stilarna från Enamel Copenhagen, Pernille Corydon, STINE A Jewelry och Sistie. De fina smyckena passar också så bra till de råa smyckena från Jane Kønig. Alternativt kan du ta en titt på vårt instagram, där vi hittar de mest utsökta blandningarna och matchningarna med Moonstone-smycken.
Vill du köpa Maanesten-smycken som erbjuds? Så ta en titt på vår onlinebutik - och gör en bra affär med massor av rabatter.