Drag

Gratis frakt ᛫ Gratis presentförpackning ᛫ Full returrätt i 30 dagar ᛫ 100% säker betalning (Klarna)

Maanesten accessoarer

Läckra, färgstarka och trendiga. Maanesten gör de läckraste färgrika och mönstrade hårbanden - just nu bland de hetaste trenderna i modevärlden. Sätt dem i eller under håret – eller varför inte använda som armband? Vi har ett stort urval i de finaste färgerna. Psst! Kolla också in de superfina väskorna och portmonnäerna från Maanesten.

Maanesten

Produkttyp

Färg

Material

Storlek

Pris

    0,00 SEK

    0,00 SEK

26 produkter

Skapa en fin sommarlook med dina hårtillbehör.

Du kan nu skapa det finaste sommar utseendet med olika hårtillbehör från Maanesten. Maanesten har redan haft stor framgång med alla sina nya tillbehör. Bland annat gör de de finaste hårklämmorna med ett vackert och detaljerat blommotiv, som ger en touch av sommarminnen till ditt utseende. Dessutom kan du också få de sötaste scrunchiesna i de finaste ljusa sommar färgerna. Du kan också blanda dina hårtillbehör från Maanesten med andra vackra och eleganta tillbehör från Pico eller Plissé-tillbehör. För att skapa ett underbart utseende med dina vackra hår tillbehör kan du ge det lite extra med ett par otroligt underbara solglasögon från Pilgrim. Blanda även tillbehör med en vacker ring från Maanesten.

Vackra och glittrande tillbehör

På Maanesten hittar du de finaste tillbehören - de är äventyrliga och fulla av gnistrande detaljer. Många av hårklämmorna är fyllda med vackra strass i olika färger eller fina blommor i olika storlekar. Du kan t.ex. köp också vackra hårelastik, som är inspirerade av molnen på himlen och som också ger ett äventyrligt utseende. De många hår tillbehören ger dig möjlighet att skapa ett annorlunda men genomtänkt utseende. Dessutom är de också perfekta för att spruta upp frisyren. Alla Maanestens hårklämmor är handgjorda och varje detalj är snyggt placerad av skickliga hantverkare. Det finns så många vackra tillbehör som kan vara ett extra litet tillskott till din outfit.