Drag

A-Hjort

Produkttyp

Färg

Material

Storlek

Pris

137 produkter

På A-Hjorts webbshop kan du som enda plattform köpa A-Hjorts egna danskdesignade smycken. A-Hjorts unika smycken är designad av A-Hjorts ägare Anne Hjort Lund själv. Smyckena är designade och inspirerade av olika händelser under hela Annes liv. En stor del av A-Hjorts smycken symboliserar små berättelser, där särskilt hennes barn spelar en stor roll. Smyckena är i högkvalitativt sterlingsilver 925 eller med 1 mikron 24 karat. förgyllning ovanpå Sterling Silver 925. Se mer i A-Hjort-samlingen nedan - kanske finns det en historia som du identifierar dig med?

A-Hjort-kollektionar

När Anne designade den första A-Hjort-stilen, hennes Anton-armband, var hon väldigt upptagen av ett sätt att påminna sig om att behandla sig själv bra och ta hand om sig själv i en hektisk och hektisk vardag.
Sent på kvällen möter hon för första gången ordet CHI, som betyder "livsenergi" och som flyter genom allt: din kropp, själ, ande och allt i universum. - och härifrån kom designen snabbt fram. Det var inte tillfälligt att armbandet fick namnet Anton Armband. Annes yngste son heter Anton och har gått igenom mycket under sina första tre år av livet - inklusive bråck, eksem, mjölkallergi och artrit hos barn. För Anne är han symbolen för livsenergi - han är en livsstil med den största iver av stolt och livsglädje, som dagligen påminner henne om hur ömtåligt livet kan vara, och att du måste komma ihåg att leva med kärlek nära dig .

Anne har sedan dess utökat sitt populära Anton-armband till en mycket liten smykkekollektion.
"Anton-armbandet kommer alltid att betyda något mycket speciellt för mig - det var början på mitt eget äventyr med smyckedesign och symbolen för den största kärleken som finns - kärleken till ens barn." Andreas är namnet på Annes äldste son och precis som Andreas är Antons storebror är Andreas smycken också "storebror" till Antons smycken. Det är samma design men i en större version.

År 2019 kunde A-Hjort lansera vår / sommarkollektionen med titeln "Alma - mest av allt är kärlek".
Med den senaste Alma-samlingen har Anne försökt berätta en historia om vad som har hänt i hennes och A-Hjorts liv efteråt. "Min dotter Alma föddes i januari 2019 och har därför varit min största inspiration för SS19-samlingen."
- Designer Anne Hjort Lund

Klassiska och moderna smycken från A-Hjort

När du köper smycken från A-Hjorts eget varumärke får du de mer raffinerade och klassiska smyckena. Utforska A-Hjorts smyckeskrin på denna sida och välj dina favoritklassiker. Våra klassiska smycken är tillverkade med noggrant utvalda material i högsta kvalitet, där du får "valuta för pengarna". På A-Hjort tror vi att klassiska smycken är ett måste för alla damsmycken. A-Hjort säljer våra egna örhängen, armband, halsband, ringar och mycket mer. Oavsett vad du letar efter kan du alltid hitta ett tidlöst och klassiskt smycke från A-Hjorts katalog som enkelt kan användas antingen ensam eller tillsammans med andra smycken.

På A-Hjort har vi alltid fokuserat på ett gemensamt mål. Vi fokuserar på att skapa klassiska och tidlösa smycken som kan blandas med andra supermoderna smyckenmärken som vi säljer. Utforska vår online smyckeskatalog så presenterar vi dig för smycken som du vill bära varje dag.

A-Hjort material och färger

A-Hjorts smycken är tillverkade av sterlingsilver 925. Smyckena uppfyller de danska lagkraven för frigöring av nickel, kadmium, bly och kvicksilver. A-Hjort är en registrerad återförsäljare och importör av smycken i ädelstenar. I enlighet med dansk lag kontrolleras vi därför av kontrollen, som ser till att varorna är äkta delar. Observera att våra smycken alltid kommer att vara stämplade AHJ samt 925 för äkthet.

A-Hjorts smycken finns i följande material:

  • Silver-sterling silver 925
  • Guldpläterat sterlingsilver 925 - guldpläterat med 24 karat guld
  • Rose guldpläterat sterlingsilver 925 med ett lager guld blandat med koppar
  • Dessutom använder A-Hjort vackra zirkoner i många av våra mönster.

Blanda och matcha med A-Hjort smycken

A-Hjort smycken är fantastiska antingen ensamma eller att matcha med andra smycken. På A-Hjort älskar vi helt enkelt att matcha smycken och olika smyckenmärken tillsammans. Du kan skapa de mest utsökta uttrycken om du till exempel väljer ett smycke från Jane Kønig, Maanesten, STINE A Jewelry, Enamel Copenhagen eller Pernille Corydon och kombinerar det med en tidlös klassiker från A-Hjort. På så sätt kan du skapa ditt eget unika och personliga utseende till ett bra pris.

Om du letar efter en gåva och vill ha en extra sak, är ett A-Hjort-smycke ett perfekt förslag. Kombinera till exempel en present från Sistie, Izabel Camille eller Pico Jewelry med A-Hjorts smycke för att komplettera presenten till mottagaren. Du kan kombinera A-Hjort smycken med exakt det märke du vill ha. Se mer i översikten över de olika populära smyckenmärkena som A-Hjort säljer här.

På A-Hjort kommer du säkert att hitta ett smycke som kan ge glädje under många år framöver, om du tar hand om det. Både när det gäller kvalitet men i synnerhet också moderiktigt. Se hur vi har blandat A-Hjort-smycken med favoritbästsäljare från andra populära märken från vår webbshop här → A-Hjort-smyckesset.