SAMIE - Det nya trendiga unisex-smyckesmärket

Om du söker efter smycken som är hållbara, vattenavvisande och passar din personliga stil, så är SAMIE det rätta märket för dig. Med deras trendiga och unisex-smyckekollektion har de redan vunnit popularitet bland den yngre generationen.

SAMIE är ett smyckesmärke som är designat för både pojkar, män, flickor och kvinnor. SAMIE har fokus på att skapa smycken som är hållbara, vattenavvisande och kan motstå daglig slitage. Smyckena är gjorda av rostfritt stål och 18K guldbelagt rostfritt stål samtidigt som de också är vattenavvisande, nickelfria och tål både vatten, svett och parfym. De är extremt hållbara och motståndskraftiga mot repor och skador.

SAMIE bjuder in unga killar/män mellan 16-30 år in i deras värld som med-designers, där de blir en aktiv del av varumärkets identitet. De designar smycken med färgglada pärlor, ädelstenar och sötvattenspärlor. Vissa design är klassiska medan andra är mer iögonfallande och experimentella.

Den samlede samlingen av smykker representerer en modern och livsstilsorienterad approach till smycken. Genom att blanda olika design tillsammans kan man skapa sin alldeles egna unika stil. Oavsett om det är en elegant kombination av en ring och en halskedja, en statement-armband eller ett par iögonfallande örhängen, är möjligheterna oändliga.

SAMIE är det perfekta smyckesmärket för unga killar, män som önskar smycken som är moderna, hållbara och kan anpassas till deras personliga stil. Så ta en titt på SAMIE´s smyckekollektion och skapa din helt egna personliga stil idag.