Drag

Carré

Produkttyp

Färg

Material

Storlek

Pris

67 produkter

Vi älskar unika mönster och här måste det sägas att Carré helt klart är en av ledarna. Carré smycken skapas med kärlek till vackra ädelstenar. Carré beskriver ädelstenar som naturens under - och vi på A-Hjort tycker att du borde ha möjlighet att känna det!

Ädelstenar är naturens underverk

"Naturen är världens bästa designer". Det är ett citat som vi absolut älskar här på A-Hjort. Vi älskar naturstenar - eftersom varje sten har unika egenskaper och kan berätta sin egen historia. Carré har lyckats skapa ett universum av smycken där de vackra naturkrafterna känns när de bärs. Vi älskar det!
Carré Jewellery kännetecknas av sin stora passion för och kärlek till antika smycketekniker, nyfikenheter, starka personligheter och inte minst ädelstenarna med sitt unika utseende och vackra färger.

Historien om Carré

Historien om Carré är full av stora visioner och kärlek till vackra pärlor, men det är också en berättelse om ett stort försök att göra drömmar till verklighet. Allt började 1991, då danska / israeliska Shiri Rosenzweig grundade företaget, som idag kallas Carré Jewellery. Carré har sedan dess öppnat sin första smyckenbutik mitt i den danska huvudstaden Köpenhamn. Sedan dess har Carré blivit ett erkänt namn på den danska modescenen när det gäller smycken. Sedan lanseringen 1991 har Carré använt mer än 900 olika ädelstenar på de producerade smyckena. Carré vill dela upplevelsen genom att äga vackra smycken i ädelmetaller som består av de vackraste ädelstenarna i olika färger.

Carrés samling

Carré är den klassiska termen för en sten med fyrkantig slipning. Den symboliserar ädelstenarnas framträdande roll i alla Carrés unika mönster. På A-Hjort älskar vi också de vackra ädelstenarna från Carré och vi älskar särskilt de blå Topas, den gröna Aventurine, sanden Moonstone och den vackra rosa kvarts. På A-Hjort har vi handplockat allt det bästa från Carrés universum, så att du kan välja ditt favoritsmycke bland de mest sålda. Hitta dina nästa Carré-örhängen, Carré-halsband, Carré-armband eller Carré-ringar online här på A-Hjort.

Carrés material och färger

Vi är en online-återförsäljare av Carré smycken, där de använder sterlingsilver 925. Dessutom har A-Hjort också Carres smycken i 23 karat guldplätering och oxidation. Allt material uppfyller naturligtvis de strikta danska kraven och testas kontinuerligt för att säkerställa att kvaliteten är som den ska vara. Carré är medlem i Ædelmetalkontrollen I Danmark..

På A-Hjort har vi också valt ut några helt unika smycken som visas i äkta guld med 10, 15 respektive 18 karats guld. Guldet kombineras med äkta ädelstenar från naturen, vilket Carré har kombinerat för att skapa det mest utsökta uttrycket. Ett uttryck som är helt unikt. Du måste prova deras design för att känna den på egen hand. Carrés smycken är smycken som kan vara för evigt och som är både exklusiva, klassiska, tidlösa och feminina.

Carrés smycken finns i följande material på A-Hjort:

  • Silver-sterling silver 925
  • Förgyllt sterlingsilver 925 förgyllt med 23 karat guld
  • Guld - äkta guld i 10, 15 eller 18 karat

Lägg märke till att; Carré använder bara ÄKTA ädelstenar i alla sina smycken!

Blanda och matcha med Carré

Carrésmyckena, som vi har valt att sälja här på A-Hjort, kan kombineras vackert och blandas på de sötaste sätten. Carré smycken med ädelstenar talar för sig själv. De bästa matchningarna med Carré-smycken blir därför enkla och tidlösa stilar för att komplettera Carré-smyckena. Vår bedömning är tydlig att andra smycken måste utformas så att Carrésmycken blir centrum, eftersom karisma och design är så extravaganta. A-Hjorts egen kollektion passar därför perfekt för din nya smyckeblandning med Carré. Alternativt är enkla och neutrala stilar från Jane Kønig, STINE A Jewelry, Pernille Corydon, Izabel Camille, Maanesten eller Pico också en bra mix och match.

Om du behöver inspiration, se mer på vår facebook- och instagram-sida eller kontakta oss här.

Letar du efter Carré smycken till försäljning? Hitta Carre-smycken till rabatt i vårt online-utlopp.