Drag

Historien om Carré är fylld med stora visioner och kärlek till vackra pärlor, men det är också en berättelse om ett ständigt försök att göra drömmar till verklighet. Allt började 1991, då danska / israeliska Shiri Haugbøl startade det som idag kallas Carré Jewellery. Carré smycken kännetecknas av sin stora passion för och kärlek till antika smycketekniker, nyfikenheter, starka personligheter och inte minst ädelstenarna med sitt unika utseende och vackra färger.

Carrés kollektion

Carré är den klassiska benämningen för en sten med kvadratisk slipning och namnet symboliserar ädelstenarnas framträdande roll i Carrés unika design. 
Här på A-Hjort älskar vi verkligen de vackra ädelstenarna från Carré och är särskilt svaga för blå Topas, grön Aventurine, Månsten i sand och den vackert rosa Quartz.
Utöver detta erbjuder vi även utvalda äkta guldsmycken samt den fantastiska Shieldkollektionen som kompletterar de vackra ädelstenarna perfekt.

Carré material och färger

Vårt sortiment av Carrésmycken är antingen i sterlingsilver 925, 23 karat förgyllning och oxidering. Allt material uppfyller de stränga danska lagkraven och testas löpande. Carré är medlem av Ædelmetalkontrollen i Danmark.
Utöver ovanstående har vi även valt ut sju vackra ringar i 10, 15 och 18 karat guld med ädelstenssmycken från Carré, klassiska och feminina smycken som kommer att bevara sin skönhet oavsett tid och trender. 

Carré smycken finns i följande material:

  • Silver – sterlingsilver 925
  • Förgyllt – sterlingsilver 925 förgyllt med 23 karat guld
  • Oxiderat – sterlingsilver 925 som oxideras och därmed får en elegant, rustik och mörk yta.
  • Guld - äkta guld i 10, 15 eller 18 karat
  • Roséguld - äkta rosa guld i 15 karat

Carré använder endast äkta ädelstenar i alla sina smycken!

Mixa och matcha med Carré

De Carré-smycken som vi erbjuder här på A-Hjort kan kombineras med varandra på många fina sätt.