Dra
Anton ring från By Anne i Silver Sterling 925 Anton ring från By Anne i Silver Sterling 925
Anton ring från By Anne i Silver Sterling 925 Anton ring från By Anne i Silver Sterling 925
Anton ring från By Anne i Silver Sterling 925 Anton ring från By Anne i Silver Sterling 925

Anton ring

375,00 SEK 225,00 SEK
Brand:
By Anne
Typ:
Ring
Justerbar:
Ja
Färg:
Silverfärg
Material:
Silver Sterling 925
Artikelnummer:
2836

Leveranstid: 2-4 arbetsdagar

Gratis frakt och presentförpackning

60 dagars returrätt

Beskrivning

A-Hjorts unika Anton-ring är designad av A-Hjorts ägare Anne Hjort Lund själv. Ringen är i högkvalitativt sterlingsilver 925 eller med 1 mikron 24 kt. guldplätering ovanpå sterlingsilver 925. På ringen finns ett vackert hängsmycke med en zirkon och en liten stjärna som sitter lite åt sidan.

När Anne designade A-Hjort smycken var hon mycket intresserad av ett sätt att påminna sig själv om att vara god mot sig själv och ta hand om sig själv i en hektisk och stressig vardag. Sent en kväll stötte hon för första gången på ordet CHI, som betyder livsenergi som flödar genom allt: din kropp, själ, ande och allt i universum - och därifrån växte designen sakta fram. Den lilla zirkonen i mitten av hänget är en symbol för dig - och det omgivande området är ett tjockt skyddande membran fyllt med kärlek, fred eller vad du vill att det ska vara fyllt med.

Det är ingen slump att ringen fick namnet Anton. Annes yngsta son heter Anton och har gått igenom mycket under sina första 3 år i livet - bland annat bråck, eksem, mjölkallergi och han har också barnartrit. För Anne är han symbolen för livsenergi - han är en bit av livet med den största drivkraften och livsglädjen som dagligen påminner henne om hur skört livet kan vara och att man måste komma ihåg att leva i nuet och med kärleken nära.

Finns i storlek 52:

52, justerbar upp och ner i 2 storlekar

54, justerbar upp och ner i 2 storlekar

Hängsmyckets storlek: 1 x 1 cm