Om oss

Anne Hjort är grundare och delägare av A-Hjort. Allt började hemma i källaren hos Anne och hennes man Anders tillbaka 2014.

Anne var på föräldraledighet och hade länge drömt om att starta ett smyckeföretag med möjligheten att köpa smycken från flera danska varumärken - samlat på en plats. Att starta eget företag var inte främmande för henne, eftersom Annes man Anders redan var egen företagare.

Anne letade efter danska smyckedesigners som ville sälja sina produkter online, medan hennes man byggde en online webbshop och sedan gick det snabbt. Parets källare förvandlades till en liten butik med showroom och den dagliga driften av webbshopen. Vid infarten stod en skylt så att kunder kunde hitta till A-Hjort. Här stod Anne själv för hela styrningen av A-Hjort, inköp av varor, personlig service, packning av beställningar och bilder till sociala medier och webbshopen.

Annes stora passion och känsla för nutida smycken blev startskottet för A-Hjort, och efter några år fanns A-Hjort också utomlands. Vad som egentligen skulle vara ett hobbyprojekt blev plötsligt till en verksamhet och ett levebröd.

A-Hjort fick växa och 2018 överlämnade Anne sin stora passion till Mikkel som skulle driva verksamheten vidare, med Anne vid sidan om. Mikkel är idag VD för A-Hjort och för vidare verksamheten i samma anda som den skapades på:

"Det är viktigt för mig att kunna kombinera moderiktiga smycken med närvarande kundservice och snabb leverans, som A-Hjort är uppbyggt kring. Jag vill bevara det unika hjärtebarnet A-Hjort är och driva verksamheten vidare på samma spår".

På A-Hjort ska det vara möjligt för alla att hitta och skapa sin egen personliga stil, oavsett vilken stilart man föredrar. Vi fokuserar särskilt mycket på att ha marknadens bästa kundservice.

Vi hoppas att du kommer att följa med i A-Hjorts universum och hitta inspiration till hur du kan kombinera olika smycken och det som passar just dig.