Om oss

Anne Hjort är grundare och delägare i A-Hjort. Allt började hemma i källaren hos Anne och hennes man Anders 2014.

Anne var mammaledig och hade länge haft drömmen om att starta ett smyckesföretag med möjlighet att köpa smycken från flera danska märken – samlat på ett ställe. Att starta eget var inte långt borta, då Annes man Anders driver webbyrån LAIT till vardags.

Anne gick på jakt efter danska smyckesdesigners som ville bli handlade på nätet, medan hennes man byggde en webbshop på nätet och då gick det annars starkt. Parets källare förvandlades till en liten butik med showroom och den dagliga driften av webshopen. Vid uppfarten fanns en skylt så att kunderna kunde hitta till A-Hjort. Här ansvarade Anne själv för hela förvaltningen av A-Hjort, inköp av varor, den personliga servicen, packning av beställningar och bilder till sociala medier och webbshop.

Annes stora passion och känsla för samtida smycken var utgångspunkten för A-Hjort och efter några år fanns A-Hjort även utomlands. Det som skulle vara ett hobbyprojekt blev plötsligt ett företag och ett sätt att leva.

A-Hjort växte upp och 2018 lämnade Anne över sin stora passion till Mikkel som skulle driva företaget vidare, med Anne vid sidan av. Mikkel är idag direktör på A-Hjort och leder företaget i den anda som det skapades i:

"Det är viktigt för mig att kunna kombinera fashionabla smycken med nuvarande kundservice och snabb leverans, vilket är vad A-Hjort är uppbyggt kring. Jag vill bevara det unika hjärtebarn A-Hjort är och driva verksamheten i samma fotspår''.
 
På A-Hjort ska det vara möjligt för alla att hitta och skapa sitt eget personliga uttryck, oavsett vilken stil man är inne på. Vi fokuserar särskilt på att ha den bästa kundservicen på marknaden.

Vi hoppas att du kommer att följa A-Hjorts universum och hitta inspiration till hur du kan kombinera olika smycken och vad som passar dig bäst.