Välkommen till House Of Vincent

Välkommen till House Of Vincent - Nytt varumärke hos A-Hjort

Vi är glada att välkomna House Of Vincent till A-Hjort. Vårt nya varumärke som utstrålar styrka med sina vackra färger, gnistrande ädelstenar och unika former.

Julie Mai och Mathias Milton är grundarna av House Of Vincent, ett smyckesuniversum som de startade redan 2017. Från början har deras uppdrag varit att skapa smycken med en konstnärlig själ som förkroppsligar kreativitet och en känsla för estetik.

Smyckena från House Of Vincent tillverkas med omsorg, med både hjärta och själ involverade. Grundarna Julie och Mathias strävar efter att skapa smycken som skapar en tidlös skönhet när du bär dem.

Historien om Vincent

Historien om hur House Of Vincent kom till sträcker sig tillbaka till det pulserande Hollywood. Här möter Julie och Mathias en charmig och livlig äventyrare som tar dem med på en livslång resa.

Medan han berättar sina historier visar Vincent stolt upp sina smycken som innehåller minnen från hans resor. Han har ringar från Frankrike, Tanzania och Etiopien, vävda armband från Japan och halsband gjorda av italienska glaspärlor. På sin slitna jackärm bär han en brosch i form av en gyllene fågel med bruten vinge - en arvegodsgåva från hans chilenska mor.

Vincents livshistoria och hans firande av livet utgör grunden för House Of Vincent, där varje smycke bär på en historia och representerar ett kapitel i hans liv.

Komplettera din look med smycken från House Of Vincent

House Of Vincent smycken är inte bara en accessoar, de är essensen av din stil och kompletterar din look på ett unikt sätt. House of Vincents örhängen tillför elegans och med vårt breda urval kan du hitta det perfekta paret för dig. Kombinera dina örhängen med en raffinerad och iögonfallande ring som är gjord för dig som vill ha något unikt och rått.

Oavsett vilket smycke du väljer från House Of Vincent kommer det garanterat att ge din look en touch av elegans och coolhet.
Kolla in vårt urval av halsband och armband från House Of Vincent här.

Låt dig inspireras av House Of Vincent här på A-Hjort.