Maanesten - Wild Flowers At Heart Kollektion

Våren och sommaren för med sig en våg av förnyelse och entusiasm, där naturen blomstrar i full prakt och färgerna dansar med extra intensitet. Det är också en speciell tid hos oss, där vi avslöjar våra helt nya kollektioner som osar stil och kreativitet.

Vi är stolta över att introducera en av våra senaste smyckekollektioner, Wild Flowers At Heart, Spring Summer från Maanesten. Denna kollektion sprudlar av färger och inspirerar till en djup känsla av hopp och glädje. Dyk in i den spirituella världen med Maanestens nya kollektion.

Kollektionen erbjuder ett brett utbud av förtrollande Maanesten-örhängen som väcker vår beundran. Från de delikata, små örhängena till imponerande statement-örhängen och örhängen som öppnar upp för otaliga kombinationsmöjligheter.

På A-Hjort presenterar vi stolt en kollektion av vackra och eftertraktade ringar från Maanesten. Dessa ringar är kända för sin popularitet. Ringarna omsluter elegant fingret och uttrycker essensen av Maanestens stil.

Maanesten har gått utanför de konventionella gränserna för smyckedesign och istället valt att dyka ner i den spirituella världen. Genom att utforska och utmana befintliga normer har de skapat en kollektion som går utöver det vanliga och fångar essensen av det spirituella. Genom en noggrann process har de undersökt vad som rör sig både i den yttre världen och djupt inom oss själva. Detta har resulterat i en kollektion av smycken som inte bara är vackra att se på, utan även bär en symbolisk betydelse och andlig koppling.