Sorelle Jewellery - Ett nytt varumärke hos A-Hjort

Välkommen till Sorelle Jewellery

Hos A-Hjort är det en speciell tid då vi avslöjar vårt helt nya samarbete med smyckesmärket Sorelle Jewellery, som utstrålar stil och kreativitet.

Camilla-Julie Skov Hansen och Trine Damborg, grundarna av Sorelle Jewellery, har sedan 2019 formulerat en smyckesverksamhet med sin djupa kärlek och passion för sötvattenspärlor.

De två dynamiska entreprenörerna upptäckte plötsligt en växande efterfrågan på autentiska sötvattenspärlor, som de själva importerar och omvandlar till eleganta halsband, örhängen och armband. Dessa smycken skapas och tillverkas av Sorelle Jewellery i deras eget verkstad i Danmark.

Sorelle Jewellery med i "Løvens Hule" - den danska versionen av Draknästet

Att få fem nej-svar är utan tvekan en utmanande upplevelse för entreprenörer som deltar i DR-programmet "Løvens Hule" - den danska versionen av Draknästet.

Kanske kommer du ihåg Sorelle Jewellery? De var ett av företagen som deltog i den sjunde säsongen av "Løvens Hule", där de till slut fick fem nej från lejonen - de danska motsvarigheterna till hajarna. Detta skulle dock inte innebära att Trine och Camilla-Julie skulle lämna programmet utan en investering. Jacob Risgaard reste plötsligt sig från sin stol och erbjöd de två entreprenörerna en investering, efter att han först hade sagt de välkända orden, "Jag drar mig ur," vilket fick Camilla Julie och Trine att bli lite förvirrade vid den tiden.

De slutade dock med en investering på 100 000 danska kronor, precis som de hade hoppats på, tack vare investeringen från Jacob Risgaard.

Låt din stil blomstra med Sorelle Jewellery

Gör dig redo att förföras av en värld av exklusiva smycken som inte bara kommer att förstärka din personliga stil, utan också lägga till en sublim elegans i din garderob. Sorelle Jewellery är dedikerade till att skapa konstnärliga smycken som går bortom det vanliga och tillsätter en touch av magi till din stil.

Träd in i deras förtrollande smyckesvärld, där varje pärla och ädelsten noga väljs ut för att säkerställa högsta kvalitet och skönhet.

Låt oss tillsammans öppna armarna och välkomna Sorelle Jewellery. Vi tror att smycken är mer än bara accessoarer; de är en reflektion av din personlighet och historia.

Så låt dig inspireras av Sorelle Jewellery, och låt din stil blomstra.