Gratis frakt / Gratis presentförpackning / Full returrätt i 30 dagar / 100% säker betalning

Om A-Hjort ApS

"När man går in i smyckesvärlden möter man en värld full av skönhet och drömmar. För mig är det viktigaste att varje smycke har sin egen historia och personlighet. Hög kvalitet, unik dansk design och gärna handgjort i Danmark är några av mina viktigaste kriterier. Jag vill ge varje kund en positiv upplevelse när hon eller han handlar hos mig - från det första klicket på webbshopen till beställning, service och leverans"

- Anne Hjort Lund, grundare av A-Hjort.

A-Hjort är en internationell webbshop som säljer danskdesignade smycken över hela världen. Företaget grundades hösten 2014 av Anne och Anders Hjort Lund.
Så här säger Anne Hjort Lund:

"Min stora dröm med webbshopen är att göra den så personlig som möjligt och samtidig lyckas få ut modern dansk smyckesdesign till hela världen. Det som finns här i shopen avspeglar ganska väl vem jag är och vad jag tycker om. Jag har noga valt ut och provat alla smycken och produkter som säljs här. För mig är det viktigaste att varje smycke har sin egen historia och personlighet. Alla smycken är av högsta kvalitet med 100 % sterlingsilver 925, äkta pärlor och ädelstenar.

Jag är dessutom alltid på jakt efter nya talanger inom dansk smyckesdesign och älskar att upptäcka nya stjärnor som kan tillföra något unikt och nyskapande i smyckesvärlden.”

Du är alltid välkommen att maila eller ringa mig om vill ge ris eller ros. Om du har frågor kring din beställning eller vill ha hjälp att välja smycken – till exempel när det handlar om att kombinera olika smycken – så får du också gärna höra av dig.

Jag hoppas att du ska gilla min webbshop och den danska smyckesvärlden. Välkommen hit!

Kära hälsningar,
Anne Hjort Lund